Ekran kartını %100 kullanmak

IRouLy

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7600F 32 GB DDR5 RAM, Steam PUBG oynuyorum ve ayarlarım 2K en düşük şeklinde. Kalabalık bir yere atladığım zaman FPS 80e kadar düşüyor ama ekran kartı kendini tam kullanmıyor, ben ekran kartı yük altında olmasa bile kendini her zaman %100 kullanmasını ve düşük ayarlarda dahi olsa verebileceği maksimum FPS'i istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?(monitörüm 260 Hz)

Oyun işlemci tabanlı olduğu için kullanılmıyor.

Ayarları düşürdüğünde CPU yük biner o yüzden ayarları yükseltmeniz lazım veya Lossless Scaling 2X de kullanın FPS yüksek olur eğer ki ayar açmam diyorsan.

Ayarları düşürdüğünde CPU yük biner o yüzden ayarları yükseltmeniz lazım veya Lossless Scaling 2X de kullanın FPS yüksek olur eğer ki ayar açmam diyorsan.
kardeşim işlemci de kendini tam kullanmıyor o nasıl olacak

düşük grafiklerde kartın nasıl tam performans almasını bekliyorsun acaba? grafikleri yukselt.

CPU ve GPU kullanımı çok yanlış anlamışsınız hepsi 100 kullanacak diye bir şey yok eğer ki stres testi yapmıyorsan, PC de ayrı bir sorun varsa onu bilemem tabi.

kardeşim işlemci de kendini tam kullanmıyor o nasıl olacak
cozunurlugun 2k oldugu için olabilir mi?
ayrıca zaten işlemciler genelde %100 kullanıma ulaşılması istenmeyen parcalar kolay kolay da ulaşamazsın

Kardeşim işlemci de kendini tam kullanmıyor o nasıl olacak.

Hocam burası bir forum. İnsanları terslemek yerine insan gibi cevap verin lütfen. İşlemcinin yüzde 100 çalışmasına gerek yok PUBG işlemci tabanlı bir oyun ayarları düşürürsen zaten o grafikteki bir oyuna ekran kartı çalışacak bir şey bulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…