Geçenlerde temizlik için ekran kartını, işlemci soğutucusunu vs. söktüm. Ardından parçaları tekrar anakarta takarken en son ekran kartına geldi iş fakat takarken ilk taktığıma göre zorlandım, kartı takarken biraz baskı uyguladım ve kartı aşağı yukarı oynattım acaba anakartın yuvasına veya ekran kartının anakartla birleştiği kısma zarar gelmiş midir diye içim içimi kemiriyor. Ayrıca CPU soğutucusunun RGB kontrol kablosunu ekran kartını takmadan önce takmayı unutmuşum. Ekran kartını taktıktan sonra onu anakarta takarken elimle ekran kartına biraz baskı uyguladım yani ekran kartı hafif yukarı doğru büküldü.
Temizliği yapalı 2 gün oldu 2 gündür bir sorun yok bilgisayarda ama biraz stresliyim acaba zarar gelmiş midir diye konu açmak istedim. Yanlış bilmiyorsam ekran kartını taksak bile yuvasında hafif aşağı yukarı oynaması normal çünkü arkadaşımın ve eski kasamdaki ekran kartını da hafif oynattığımda aşağı yukarı oynuyor.
Temizliği yapalı 2 gün oldu 2 gündür bir sorun yok bilgisayarda ama biraz stresliyim acaba zarar gelmiş midir diye konu açmak istedim. Yanlış bilmiyorsam ekran kartını taksak bile yuvasında hafif aşağı yukarı oynaması normal çünkü arkadaşımın ve eski kasamdaki ekran kartını da hafif oynattığımda aşağı yukarı oynuyor.