Ekran kartını bilgisayar açıkken sökmek sorun yaratır mı?

Emir152

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir?

Bilgisayar kapalı iken güvenli bir şekilde sökmek varken neden açık bir şekilde söküyorsunki.

Sorun yaratmamış olabilir ama sorun çıkartma ihtimali de yüksek neden olduğunu da bilmek zor.

Hiç hareket halindeki otobüsten -otomobilden durmadan atlamayı deniyor musunuz normal geliyor mu böyle şeyler?

Pc acıkken ramleride sökün tam olsun
Şaka bir yana eğer onboard kullanırken yaptıysanız yine belki etkisi az olurda kullanılırken yaptıysanız kusura bakmayın ama biraz aptallık etmişsiniz. Onun driverları var ses sürücüsü var grafik sürücüsü var...

PC açıkken sökmek bileşenlere zarar verebilir
anlıyorum fakat şu an sorunun kaynağı nedir her şey sorunsuz çalışıyor sadece ses cızırtılı geliyor

Daha fazla sorun çıkaracak arkadaşlar lütfen yazmasın şu an sorunun kaynağını arıyorum

Ses driverini bozmuşsunuzdur. DDU ile silip geri kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…