E Emir152 Yoctopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.080 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2024 #2 Emir152 dedi: Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapalı iken güvenli bir şekilde sökmek varken neden açık bir şekilde söküyorsunki.
Emir152 dedi: Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapalı iken güvenli bir şekilde sökmek varken neden açık bir şekilde söküyorsunki.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.404 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 Sorun yaratmamış olabilir ama sorun çıkartma ihtimali de yüksek neden olduğunu da bilmek zor. Hiç hareket halindeki otobüsten -otomobilden durmadan atlamayı deniyor musunuz normal geliyor mu böyle şeyler?
Sorun yaratmamış olabilir ama sorun çıkartma ihtimali de yüksek neden olduğunu da bilmek zor. Hiç hareket halindeki otobüsten -otomobilden durmadan atlamayı deniyor musunuz normal geliyor mu böyle şeyler?
P pcciherif Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #4 PC açıkken sökmek bileşenlere zarar verebilir
QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 677 Çözümler 1 11 Haziran 2024 #5 Emir152 dedi: Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Çalışırken geri takmayı denediniz mi?
Emir152 dedi: Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Çalışırken geri takmayı denediniz mi?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.001 Çözümler 87 11 Haziran 2024 #6 Pc acıkken ramleride sökün tam olsun Şaka bir yana eğer onboard kullanırken yaptıysanız yine belki etkisi az olurda kullanılırken yaptıysanız kusura bakmayın ama biraz aptallık etmişsiniz. Onun driverları var ses sürücüsü var grafik sürücüsü var...
Pc acıkken ramleride sökün tam olsun Şaka bir yana eğer onboard kullanırken yaptıysanız yine belki etkisi az olurda kullanılırken yaptıysanız kusura bakmayın ama biraz aptallık etmişsiniz. Onun driverları var ses sürücüsü var grafik sürücüsü var...
E Emir152 Yoctopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #7 pcciherif dedi: PC açıkken sökmek bileşenlere zarar verebilir Genişletmek için tıkla... anlıyorum fakat şu an sorunun kaynağı nedir her şey sorunsuz çalışıyor sadece ses cızırtılı geliyor Daha fazla sorun çıkaracak arkadaşlar lütfen yazmasın şu an sorunun kaynağını arıyorum
pcciherif dedi: PC açıkken sökmek bileşenlere zarar verebilir Genişletmek için tıkla... anlıyorum fakat şu an sorunun kaynağı nedir her şey sorunsuz çalışıyor sadece ses cızırtılı geliyor Daha fazla sorun çıkaracak arkadaşlar lütfen yazmasın şu an sorunun kaynağını arıyorum
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.001 Çözümler 87 11 Haziran 2024 #8 Emir152 dedi: Anlıyorum fakat şu an sorunun kaynağı nedir her şey sorunsuz çalışıyor sadece ses cızırtılı geliyor Daha fazla sorun çıkaracak arkadaşlar lütfen yazmasın şu an sorunun kaynağını arıyorum Genişletmek için tıkla... Ses driverini bozmuşsunuzdur. DDU ile silip geri kurun.
Emir152 dedi: Anlıyorum fakat şu an sorunun kaynağı nedir her şey sorunsuz çalışıyor sadece ses cızırtılı geliyor Daha fazla sorun çıkaracak arkadaşlar lütfen yazmasın şu an sorunun kaynağını arıyorum Genişletmek için tıkla... Ses driverini bozmuşsunuzdur. DDU ile silip geri kurun.