Ekran kartını çıkar tak yaptıktan sonra görüntü gelmiyor

Kalimera61

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
3060TI
Anakart
A520 M-A Pro
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Arkadaşlar şehir değişikliği nedeniyle ekran kartımı sökmüştüm, şu an tekrardan montajladım. Ekran kartının fanları çalışıyor fakat hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.
Monitör çalışıyor tuşlar ile HDMI ve DP seçimi yapabiliyorum.
-DisplayPort ve HDMI ile denedim olmadı.
-RAM'leri çıkarıp yerlerini değiştirdim olmadı.
-BIOS pilini söküp geri taktım olmadı.
-HDMI anakarta takıp denedim yine görüntü yok.
Kasada her şey tamam eksik bir şey yok ama görüntü de yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Hâlâ çözüme kavuşturamadığım için konu güncel.

Son düzenleme:
Ekran kartında BIOS'a girip driver yükleyebilirmisiz? Çıkarırken anakartı kırmış olabilir misiniz en sağlıklı çözüm test ekran kartı takıp görüntü alıyor musun ona bakmak.

Görüntü alamadığım için BIOS'a giriş sağlayamıyorum, anakart kontrol ettiğim kadarıyla sağlam hocam.
Anakart üzerindende görüntü alamadım maalesef. En temizi bilgisayarcıya götürmek olacak sanırım.

Görüntü alamadığım için BIOS'a giriş sağlayamıyorum, anakart kontrol ettiğim kadarıyla sağlam hocam.
Anakart üzerindende görüntü alamadım maalesef. En temizi bilgisayarcıya götürmek olacak sanırım.

İşlemcinizin GPU birimi veya anakartınızın dahili grafik birimi varsa ekran kartsız BIOS'a girebilirsiniz. Görüntüyü anakarta takıp alırsınız eğer varsa.
En sağlıklı bir ustaya göstermek dediğiniz gibi.

İşlemcinizin GPU birimi veya anakartınızın dahili grafik birimi varsa ekran kartsız BIOS'a girebilirsiniz. Görüntüyü anakarta takıp alırsınız eğer varsa.
En sağlıklı bir ustaya göstermek dediğiniz gibi.
Konuyu dikkatli okudunuz mu? İşlemcisi 5600X. Ona göre öneri verirseniz daha sağlıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı