L lastoas Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 12 4 Mayıs 2019 #1 Bilgisayarımızdan ekran kartını çıkarıp DVI kablosunu anakart girişine bağlarsam, otomatik olarak dahili ekran kartına geçiş yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2019
Bilgisayarımızdan ekran kartını çıkarıp DVI kablosunu anakart girişine bağlarsam, otomatik olarak dahili ekran kartına geçiş yapar mı?
M MasterBaston Hectopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 851 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyumcu () 4 Mayıs 2019 #2 Evet.
djgozlerifacali Hectopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2019 #3 Ekran kartını çıkarmadan da bu işlemi yapabilirsin.
L lastoas Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 12 4 Mayıs 2019 #4 djgozlerifacali dedi: Ekran kartını çıkarmadan da bu işlemi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir anlatım var mı acaba?
djgozlerifacali dedi: Ekran kartını çıkarmadan da bu işlemi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir anlatım var mı acaba?
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2019 #5 Ekran kartını çıkarmadan anakartta bulunan onboard ekran girişine kablonuzu bağlayarak da bu işlemi halledebilirsiniz.
Ekran kartını çıkarmadan anakartta bulunan onboard ekran girişine kablonuzu bağlayarak da bu işlemi halledebilirsiniz.
HammerOfOrnn Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 472 6 Mayıs 2019 #6 M(i)usa dedi: Ekran kartını çıkarmadan anakartta bulunan onboard ekran girişine kablonuzu bağlayarak da bu işlemi halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen gün eski bilgisayarımda denemiştim olmadı. Ekran kartını çıkarmak lazım.
M(i)usa dedi: Ekran kartını çıkarmadan anakartta bulunan onboard ekran girişine kablonuzu bağlayarak da bu işlemi halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Geçen gün eski bilgisayarımda denemiştim olmadı. Ekran kartını çıkarmak lazım.