Y yascar1 Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 2 2 Mayıs 2019 #1 Bilgisayarı normal kullanıyorum gece kapatiyorum, sabah açmak için power tuşuna basıyorum ve 1 saniye kasanin ışığı yaniyor ve güç kesiliyor, PC açılmıyor. Ekran kartini söküp geri takiyorum ve pc açılıyor. Bu durumu çözemedim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2019
Bilgisayarı normal kullanıyorum gece kapatiyorum, sabah açmak için power tuşuna basıyorum ve 1 saniye kasanin ışığı yaniyor ve güç kesiliyor, PC açılmıyor. Ekran kartini söküp geri takiyorum ve pc açılıyor. Bu durumu çözemedim yardımcı olur musunuz?
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #2 Bilgisayarı kapatmadan önce overclock(hız aşırtma) işlemi uyguluyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Y yascar1 Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 2 2 Mayıs 2019 #3 M(i)usa dedi: Bilgisayarı kapatmadan önce overclock(hız aşırtma) işlemi uyguluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
M(i)usa dedi: Bilgisayarı kapatmadan önce overclock(hız aşırtma) işlemi uyguluyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2019 #4 Güç kaynağınız kaç watt ve bilgisayara takılı olan USB cihazı sayısı nedir? Artı 0 Eksi