Mustafa111 Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Ekran kartını temizlemek icin çıkarttim, taktım. Klavye ve mouse çalışmıyor, ekrana görüntü gelmiyor.
Ekran kartını temizlemek icin çıkarttim, taktım. Klavye ve mouse çalışmıyor, ekrana görüntü gelmiyor.
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 2 Ağustos 2021 #2 Şu konu belki işinize yarayabilir. Çözüm: Ekran Kartına Güç Gelmeme / Ekrana Görüntü Gelmeme Sorunu Artı 0 Eksi
gncsamo Megapat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 207 Çözümler 5 2 Ağustos 2021 #3 Güç Kaynağı fişini çekin. Bilgisayar açma düğmesine 5sn kadar basın kondansatörlerdeki güç boşalsın. BIOS pilini çıkartıp 10 dk kadar bekletip anakart ROM'unu resetlermisiniz ? Artı 0 Eksi
Güç Kaynağı fişini çekin. Bilgisayar açma düğmesine 5sn kadar basın kondansatörlerdeki güç boşalsın. BIOS pilini çıkartıp 10 dk kadar bekletip anakart ROM'unu resetlermisiniz ?
KS KS Mustafa111 Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #4 gncsamo dedi: BIOS pilini çıkartıp, anakart ROM'unu resetlermisiniz ? Genişletmek için tıkla... Bios pilini çıkartım taktım bitmişti başka yeni pil taktım. ROM nedemek istediğiniz anlamadım Artı 0 Eksi
gncsamo dedi: BIOS pilini çıkartıp, anakart ROM'unu resetlermisiniz ? Genişletmek için tıkla... Bios pilini çıkartım taktım bitmişti başka yeni pil taktım. ROM nedemek istediğiniz anlamadım
T TeknolojikOyuncu Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 486 2 Ağustos 2021 #5 Monitörden uygun bağlantıyı seçtin mi? Hdml ise hdml I, DVI ise DVI. Monitör ayarlarından. Artı 0 Eksi
KS KS Mustafa111 Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #6 TeknolojikOyuncu dedi: Monitörden uygun bağlantıyı seçtin mi? Hdml ise hdml I, DVI ise DVI. Monitör ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Ayarladım birde ekran + klavye ve mouse çalışmıyor 3 aynı anda neden oldu sadece ekran kartını çıkartıp taktım böyle oldu Artı 0 Eksi
TeknolojikOyuncu dedi: Monitörden uygun bağlantıyı seçtin mi? Hdml ise hdml I, DVI ise DVI. Monitör ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Ayarladım birde ekran + klavye ve mouse çalışmıyor 3 aynı anda neden oldu sadece ekran kartını çıkartıp taktım böyle oldu
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.190 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Ağustos 2021 #7 Tam taktığından emin misin? Artı 0 Eksi
KS KS Mustafa111 Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #8 KökTürk dedi: Tam taktığından emin misin? Genişletmek için tıkla... 3 4 defa denedim hemde ekran kartı hadi tam takılmadı ama klavye ve mouse neden calimiyor Artı 0 Eksi
KökTürk dedi: Tam taktığından emin misin? Genişletmek için tıkla... 3 4 defa denedim hemde ekran kartı hadi tam takılmadı ama klavye ve mouse neden calimiyor
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #9 Klavye ve Mouse'nin çalışmaması ekran kartıyla alakalı değil. Başka bir sorun var. PSU'da olabilir. Artı 0 Eksi
gncsamo Megapat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 207 Çözümler 5 2 Ağustos 2021 #10 TeknolojikOyuncu dedi: Monitörden uygun bağlantıyı seçtin mi? Hdml ise hdml I, DVI ise DV Genişletmek için tıkla... Mustafa111 dedi: Bios pilini çıkartım taktım bitmişti başka yeni pil taktım. ROM nedemek istediğiniz anlamadım Genişletmek için tıkla... ROM, BIOS ayarlarını BIOS pili sayesinde anakart belleğine kaydeden birim. Artı 0 Eksi
TeknolojikOyuncu dedi: Monitörden uygun bağlantıyı seçtin mi? Hdml ise hdml I, DVI ise DV Genişletmek için tıkla... Mustafa111 dedi: Bios pilini çıkartım taktım bitmişti başka yeni pil taktım. ROM nedemek istediğiniz anlamadım Genişletmek için tıkla... ROM, BIOS ayarlarını BIOS pili sayesinde anakart belleğine kaydeden birim.