Çözüldü Ekran kartını çıkartıp takıldığında PC açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByGny

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam! Dün bilgisayarımı temizlerken ekran kartını çıkarıp taktım ve bilgisayar açıldığında tam açılacakken yeniden başlıyor ve sonra onarım ekranı geliyor ne yapacağım tam açılıcakken de yeniden başlatıyor PC'yi. Şu an abimin laptopundan yazıyorum iyi günler.

Deneyin. Başka çareniz yok gibi duruyor. Onarım ekranında bile atıyormuş dediğinize göre...
evet ama habere yeniden başlatıyo formattan başka çaresi yokmudur sadece ekran kartını çıkarıp taktım

Sayın hocam, belki de sizin temiziğinize denk gelmiştir. İşletim sisteminin zaten sıkıntı çıkaracağı vardır bu olay üzerine olmuştur.
evet işlemcim pentium 6gb ram ekran kartını bilmiyorumda oda eski

Ekran kartı ve bellekleri çıkarıp tekrar takmayı denediniz mi?

SSD'i mi? Ekran kartını çıkardım ama 2 bellek bağlı olduğu için çıkarmadım 2 bellekten biri SSD onu kullanıyorum.

Win PE ile harici windows'da bilgisayarı açıp sistem dosyalarını onarın.

"Chkdsk C:/r" dediginiz durumlarda bazen işe yarayabiliyor.Win PE usb diski oluşturmak için abinizin notebook'unu kullanın.Win PE için biraz araştırma yapabilirsiniz.

Edit : Harici windows üzerinden chkdsk dışında boot komutları da var , onları da yazayım:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /rebuildbcd

Bu komutlarda boot sırasında (açılışta) bir sorun varsa ilgili dosyaları yenilerler.

Bu komutları cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp yazınız.

Format son çare olarak düşünülmeli , önce biraz kafa yorup uğraşmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…