Ekran kartını çıkartıp takınca mavi ekran atıyor

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba arkadaşlar, RX 550 4 GB ekran kartım var aylar önce bana çok sorun yaşattı driver çökme mavi ekran vb. Format attıktan sonra tüm sorunlar çözüldü bugün 2.ekranı bağlarken ekran kartını çıkarmak zorunda kaldım kabloyu takamadım, ekran kartını ne zaman çıkar tak yapsam sapıtıyor mavi ekran filan veriyor, yine format atmam gerekirse atamam. Bir ton oyun yüklü hepsi 50-100GB arası. Sorun ne olabilir?

Merhaba arkadaşlar, RX 550 4 GB ekran kartım var aylar önce bana çok sorun yaşattı driver çökme mavi ekran vb. format attıktan sonra tüm sorunlar çözüldü bugün 2.ekranı bağlarken ekran kartını çıkarmak zorunda kaldım kabloyu takamadım, ekran kartını ne zaman çıkar tak yapsam sapıtıyor mavi ekran filan veriyor, yine format atmam gerekirse atamam. Bir ton oyun yüklü hepsi 50-100GB arası. Sorun ne olabilir?

PSU nedir?

FEEL 460W Psu hocam yetiyor sisteme işlemci düşük i5-3570 eski kasa zaten cs gibi oyunları açsın diye rx550 aldım. Buradaki sorun ekran kartını çıkar tak yapınca sapıtıyor. 1 hafta önce format attım formattan sonra hiç ellemedim hiçbir şekilde sorun yaşanmadı.

FEEL 460W Psu hocam yetiyor sisteme işlemci düşük i5-3570 eski kasa zaten cs gibi oyunları açsın diye rx550 aldım. Buradaki sorun ekran kartını çıkar tak yapınca sapıtıyor. 1 hafta önce format attım formattan sonra hiç ellemedim hiçbir şekilde sorun yaşanmadı.
Ekran kartına dokunduğunuzda statik elektrik oluşmuş olabilir.Kasanın güç kablosunu çıkartın güç tuşuna basılı tutun

Ekran kartına dokunduğunuzda statik elektrik oluşmuş olabilir.Kasanın güç kablosunu çıkartın güç tuşuna basılı tutun
Valla yaptım pekte bişey değişmedi. Şuan kablo takılı olmasına rağmen bilgisayarın interneti komple kapandı anakartta İnternet var ama bağlamıyor şu anda ikon gitti komple. Bilgisayar açılırken mavi ekran atıyor intelpfp miydi neydi öyle bir sorun attı. Disk check yapsın diye tekrar başlattım disk checke girmeden bilgisayarı açtı. Ne yapacağım bilmiyorum...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı