E Emrahcan Güneş Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #11 TechnoBurak45 dedi: Bende de hata veriyor Drive'ye atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması diye bir ayardı açtım ve bir şey fark etmedi.
TechnoBurak45 dedi: Bende de hata veriyor Drive'ye atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması diye bir ayardı açtım ve bir şey fark etmedi.
TechnoBurak45 Attopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #12 Kardeşim PSU yetmiyor olabilir Veya darboğaz yapabiliyor olabilir.
E Emrahcan Güneş Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #13 TechnoBurak45 dedi: Kardeşim PSU yetmiyor olabilir veya darboğaz yapabiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum eskiden böyle bir şey yoktu 2-3 yıldır kullanıyorum ki zaten ikinci el aldım ondan de öncesi var yani.
TechnoBurak45 dedi: Kardeşim PSU yetmiyor olabilir veya darboğaz yapabiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum eskiden böyle bir şey yoktu 2-3 yıldır kullanıyorum ki zaten ikinci el aldım ondan de öncesi var yani.