Ekran kartını dik takmak için kasa önerisi

ZTAlp

Centipat
Selam millet RTX2070S Gaming X alacagım ve o RGB'leri görmek istiyorum bana en fazla 700TL olacak şekilde ekran kartını dik takabilecegim kasa önerir misiniz?

Amacım asla aşağılamak değil sadece şunu soracağım. Bunun kasa ile ilgili olmadığını ve sadece bir aparat ile yapıldığının farkında mısınız ?

Amacım asla aşağılamak değil sadece şunu soracağım. Bunun kasa ile ilgili olmadığını ve sadece bir aparat ile yapıldığının farkında mısınız ?
Aparat olmadan da yapılabiliyor sadece dik ekran kartı desteği olması yeterli.

Aparat ile oluyor fakat kasanın da buna uygun olması daha güzel ve şağlıklı oluyor.

Sharkoon Rev 200 tam isteğinizi göre bir kasa ama ekran kartının 32 CM boyunu geçmemesine dikkat edin. (Gaming X Trio hariç pek sıkıntı olmuyor)

Bu kasaya RTX 2070 Super önerilerim:

En güzeli Gaming X bence teşekkürler.

Aparat ile oluyor fakat kasanın da buna uygun olması daha güzel ve şağlıklı oluyor.
Merhabalar sizin bir yorumunuzu görmüştüm zamanında steelseries teknik sevisi ile ilgili benim artic 3 kulaklığım bozuk ve nasıl yaptıracağımı bilmiyorum bu konu hakkında bir bilgi varsa paylaşır mısın lütfen teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…