oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Ekran kartını fanının üzerindeki jelatinleri sökmeden taktık sıkıntı olur mu?
nic0las Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 8 Nisan 2021 #2 Sökün hocam sıcaklık etkileyebilir. Sökmenin zararı yok.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 8 Nisan 2021 #3 Üstünde genellikle çalıştırmadan önce sökün tarzı bir yazı vardır. Neden sökmediniz ki?
arfyilmaz Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 167 8 Nisan 2021 #4 Söküp kullanın, zamanla oluşacak ısı ve dönme kuvvetiyle zaten açılacaktır sağından solundan.
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 EmirEmiral dedi: Sökün hocam sıcaklık etkileyebilir. Sökmenin zararı yok. Genişletmek için tıkla... Emie dedi: Üstünde genellikle çalıştırmadan önce sökün tarzı bir yazı vardır. Neden sökmediniz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam jelatini gördüm ama sökmedim unuttum. EmirEmiral dedi: Sökün hocam sıcaklık etkileyebilir. Sökmenin zararı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklığı nerden görücem
EmirEmiral dedi: Sökün hocam sıcaklık etkileyebilir. Sökmenin zararı yok. Genişletmek için tıkla... Emie dedi: Üstünde genellikle çalıştırmadan önce sökün tarzı bir yazı vardır. Neden sökmediniz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam jelatini gördüm ama sökmedim unuttum. EmirEmiral dedi: Sökün hocam sıcaklık etkileyebilir. Sökmenin zararı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklığı nerden görücem
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 8 Nisan 2021 #6 oÖmerr dedi: Hocam sıcaklığı nerden görücem Genişletmek için tıkla... HWMonitor ile görebilirsiniz.
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #7 Emie dedi: HWMonitor ile görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sökmezsem çok sorun olur mu PC işlerinden pek anlamıyorum.
Emie dedi: HWMonitor ile görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sökmezsem çok sorun olur mu PC işlerinden pek anlamıyorum.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Nisan 2021 #8 Neden sökmek istemiyorsunuz? Daha mı değerli kalacak sökmezseniz?
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #9 TheGoodCowboy dedi: Neden sökmek istemiyorsunuz? Daha mı değerli kalacak sökmezseniz? Genişletmek için tıkla... Hocam PC içini açmak ve uğraşmak istemiyorum korkuyorum yanlış bir şeyye elim çarpar diye.
TheGoodCowboy dedi: Neden sökmek istemiyorsunuz? Daha mı değerli kalacak sökmezseniz? Genişletmek için tıkla... Hocam PC içini açmak ve uğraşmak istemiyorum korkuyorum yanlış bir şeyye elim çarpar diye.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 8 Nisan 2021 #10 oÖmerr dedi: Hocam sökmezsem çok sorun olur mu PC işlerinden pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamayacak bir şey yok ki. Jelatin kaldırmayı mı anlatalım bu saatten sonra.
oÖmerr dedi: Hocam sökmezsem çok sorun olur mu PC işlerinden pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamayacak bir şey yok ki. Jelatin kaldırmayı mı anlatalım bu saatten sonra.