luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #21 oÖmerr dedi: Hocam başka nerede var? Genişletmek için tıkla... Birde büyük jelatin var onu çıkardıysan sorun yok.
oÖmerr dedi: Hocam başka nerede var? Genişletmek için tıkla... Birde büyük jelatin var onu çıkardıysan sorun yok.
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #22 luanq dedi: Bir de büyük jelatin var onu çıkardıysan sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede hocam.
luanq dedi: Bir de büyük jelatin var onu çıkardıysan sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede hocam.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #23 oÖmerr dedi: Hocam kart markası PNY ve kartın üzerinde 2 adet yuvarlak PNY logosunun üzerinde jelatin buldum başka yoktur değil mi kenarlarda falan. Genişletmek için tıkla... Hocam benim XFX marka ekran kartımın altında, üstünde, yanlarında, fanlarında jelatinler vardı. Direk ekran kartını söküp bir bakın isterseniz. Eğer kart fazla ısınıra ve bunu dışına vurursa jelatinler erir.
oÖmerr dedi: Hocam kart markası PNY ve kartın üzerinde 2 adet yuvarlak PNY logosunun üzerinde jelatin buldum başka yoktur değil mi kenarlarda falan. Genişletmek için tıkla... Hocam benim XFX marka ekran kartımın altında, üstünde, yanlarında, fanlarında jelatinler vardı. Direk ekran kartını söküp bir bakın isterseniz. Eğer kart fazla ısınıra ve bunu dışına vurursa jelatinler erir.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #24 oÖmerr dedi: Tam olarak nerede hocam. Genişletmek için tıkla... Kutu açılımı yaparken çıkarya ondan bahsediyorum ve birde arkasında var Dosya Ekleri indir.jpg 6,8 KB · Görüntüleme: 84
oÖmerr dedi: Tam olarak nerede hocam. Genişletmek için tıkla... Kutu açılımı yaparken çıkarya ondan bahsediyorum ve birde arkasında var
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #25 luanq dedi: Kutu açılımı yaparken çıkarya ondan bahsediyorum ve bir de arkasında var. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi internetten aldık ve montajı hazır geldi ekran kartı ayrı ancak bu PC ile test yaptıkları için sökmüşler midir jelatinleri.
luanq dedi: Kutu açılımı yaparken çıkarya ondan bahsediyorum ve bir de arkasında var. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi internetten aldık ve montajı hazır geldi ekran kartı ayrı ancak bu PC ile test yaptıkları için sökmüşler midir jelatinleri.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #26 oÖmerr dedi: Hocam PC'yi internetten aldık ve montajı hazır geldi ekran kartı ayrı ancak bu PC ile test yaptıkları için sökmüşler midir jelatinleri. Genişletmek için tıkla... Sökmüş olabilirler bende gamegaraj'dan aldım sökmüşlerdi sadece o büyük jelatin vardı kutuyu açarken onu çıkardım.
oÖmerr dedi: Hocam PC'yi internetten aldık ve montajı hazır geldi ekran kartı ayrı ancak bu PC ile test yaptıkları için sökmüşler midir jelatinleri. Genişletmek için tıkla... Sökmüş olabilirler bende gamegaraj'dan aldım sökmüşlerdi sadece o büyük jelatin vardı kutuyu açarken onu çıkardım.
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #27 luanq dedi: Sökmüş olabilirler bende GameGaraj'dan aldım sökmüşlerdi sadece o büyük jelatin vardı kutuyu açarken onu çıkardım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sistemde AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz işlemci var buna termal macun sürmüşler midir ve bu macun şart mı?
luanq dedi: Sökmüş olabilirler bende GameGaraj'dan aldım sökmüşlerdi sadece o büyük jelatin vardı kutuyu açarken onu çıkardım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sistemde AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz işlemci var buna termal macun sürmüşler midir ve bu macun şart mı?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Nisan 2021 #28 oÖmerr dedi: Hocam bir de sistemde AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz işlemci var. Buna termal macun sürmüşler midir, ve bu macun şart mı? Genişletmek için tıkla... Evet, sürmüşlerdir. Ve evet, şart.
oÖmerr dedi: Hocam bir de sistemde AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz işlemci var. Buna termal macun sürmüşler midir, ve bu macun şart mı? Genişletmek için tıkla... Evet, sürmüşlerdir. Ve evet, şart.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #29 oÖmerr dedi: Hocam bir de sistemde AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz işlemci var buna termal macun sürmüşler midir ve bu macun şart mı? Genişletmek için tıkla... Termal Macun şart ama sürmüşlermidir bilmiyorum büyük ihtimal sürmüşlerdir.
oÖmerr dedi: Hocam bir de sistemde AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz işlemci var buna termal macun sürmüşler midir ve bu macun şart mı? Genişletmek için tıkla... Termal Macun şart ama sürmüşlermidir bilmiyorum büyük ihtimal sürmüşlerdir.
oÖmerr Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #30 FurkannC dedi: Evet, sürmüşlerdir. Ve evet, şart. Genişletmek için tıkla... Hocam bu macunun değişme zamanının geldiğini nasıl anlayabilirim?
FurkannC dedi: Evet, sürmüşlerdir. Ve evet, şart. Genişletmek için tıkla... Hocam bu macunun değişme zamanının geldiğini nasıl anlayabilirim?