3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Mart 2023 #1 Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.743 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa 8 Mart 2023 #2 342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var Hocam.
342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var Hocam.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 8 Mart 2023 #3 342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncellemek çok basit esas korkmanız gereken BIOS güncellemesi
342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncellemek çok basit esas korkmanız gereken BIOS güncellemesi
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 8 Mart 2023 #4 342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... En son 1 sene önceki sürücü yüklü muhtemelen RX5600XT'mde. Sürücü sorun çıkarana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum. Yine de WHQL sürümler indirilebilir.
342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... En son 1 sene önceki sürücü yüklü muhtemelen RX5600XT'mde. Sürücü sorun çıkarana kadar da değiştirmeyi düşünmüyorum. Yine de WHQL sürümler indirilebilir.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 8 Mart 2023 #5 342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Yeni versiyonda bir sıkıntı yaşarsanız eskisine dönersiniz. Korkulacak bir şey yok. LFlame dedi: Ekran kartını güncellemek çok basit esas korkmanız gereken BIOS güncellemesi Genişletmek için tıkla... AMD sürücü hatalarından korkuyor. Güncellemek zor değil. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023
342524 dedi: Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor. AMD almasaydım diyorum bazen. Bu korkumu nasıl yenerim? Genişletmek için tıkla... Yeni versiyonda bir sıkıntı yaşarsanız eskisine dönersiniz. Korkulacak bir şey yok. LFlame dedi: Ekran kartını güncellemek çok basit esas korkmanız gereken BIOS güncellemesi Genişletmek için tıkla... AMD sürücü hatalarından korkuyor. Güncellemek zor değil.
sarsılmazçelikten Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 905 Çözümler 10 8 Mart 2023 #6 Kardeş senin hiç BIOS güncellenirken elektriklerin gitti mi?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.743 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa 8 Mart 2023 #7 sarsılmazçelikten dedi: Kardeş senin hiç BIOS güncellenirken elektriklerin gitti mi? Genişletmek için tıkla... Yapmayın Hocam...
sarsılmazçelikten dedi: Kardeş senin hiç BIOS güncellenirken elektriklerin gitti mi? Genişletmek için tıkla... Yapmayın Hocam...
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 8 Mart 2023 #8 OnurOfc dedi: Yeni versiyon da bir sıkıntı yaşarsanız eskisine dönersiniz. Korkulacak bir şey yok. AMD sürücü hatalarından korkuyor. Güncellemek zor değil. Genişletmek için tıkla... Hocam WHQL sürücüler genellikle sorun çıkartmıyor.
OnurOfc dedi: Yeni versiyon da bir sıkıntı yaşarsanız eskisine dönersiniz. Korkulacak bir şey yok. AMD sürücü hatalarından korkuyor. Güncellemek zor değil. Genişletmek için tıkla... Hocam WHQL sürücüler genellikle sorun çıkartmıyor.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.166 Makaleler 3 Çözümler 5 8 Mart 2023 #9 Güncelleme gelir gelmez alıyorum. Sorun yok.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 8 Mart 2023 #10 sarsılmazçelikten dedi: Kardeş senin hiç BIOS güncellenirken elektriklerin gitti mi? Genişletmek için tıkla... Takılması sebebiyle kendi ellerimle reset attım .
sarsılmazçelikten dedi: Kardeş senin hiç BIOS güncellenirken elektriklerin gitti mi? Genişletmek için tıkla... Takılması sebebiyle kendi ellerimle reset attım .