Ekran kartını kutusuz taşımak zarar verir mi?

WhiteWolf

Hectopat
Bugün ekran kartımı bir yere götürmem gerek fakat kutusu olmadığından bir mağaza poşetine koyup çantama soktum. Bu şekilde taşımak zarar verir mi? Bir arkadaşım poşette statik elektrik olabilir dedi doğru mudur?

Bugün ekran kartımı bir yere götürmem gerek fakat kutusu olmadığından bir mağaza poşetine koyup çantama soktum. Bu şekilde taşımak zarar verir mi? Bir arkadaşım poşette statik elektrik olabilir dedi doğru mudur?
Kart yeni nesilse, dikkat etmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, çanta güvensiz, statik poşet ise yetmez. Çanta savrulabilir, birisi çarpabilir.
Statik poşet değil normal mağaza poşeti. Poşetin içine sardım çantama koydum çantaya gözüm gibi bakıyorum.
Kart yeni nesilse, dikkat etmek lazım.
Yeni değil Asus gt 730.
Çantanın savrulmasından yada birisinin çarpmasından çok poşetten elektrik çarpma olayı beni korkutuyor :/

Son düzenleme:
Yahu yapmayın Allah aşkına. Ne elektriği ne çarpması ne statiği. Düzgünce sarsın darbeye dayanıklı olsun diye yeterli. Maksat lehimine, çipine herhangi bir elektronik devre elemanına zarar gelmesin. Abartmayı çok seviyoruz millet olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı