x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #1 Toshiba Satellite L50-B laptobumda ekran kartı yok sanıyordum ama aygıt yöneticisinde gözüküyor, yani varmış. Sürprizbozan Sıkıntı şu ben bu ekran kartını bu zamana kadar kullanmıyormuşum dxdiag da Intel HD Graphics gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Toshiba Satellite L50-B laptobumda ekran kartı yok sanıyordum ama aygıt yöneticisinde gözüküyor, yani varmış. Sürprizbozan Sıkıntı şu ben bu ekran kartını bu zamana kadar kullanmıyormuşum dxdiag da Intel HD Graphics gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Aralık 2020 #11 Güç profilinde ne secili? Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #12 Hocam, böyle bir video var. Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam, böyle bir video var. Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Aralık 2020 #13 Bana kizgin atmışsın ne dedim ben? Artı 0 Eksi
KS KS x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #14 Megaton dedi: Güç profilinde ne secili? Genişletmek için tıkla... O nerede? Megaton dedi: Bana kizgin atmışsın ne dedim ben? Genişletmek için tıkla... Siyah ekran verdi çünkü. Yener K. dedi: Hocam, böyle bir video var. Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda da o bölümü kullanıyor ve bende o bölüm yok. Son düzenleme: 27 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Megaton dedi: Güç profilinde ne secili? Genişletmek için tıkla... O nerede? Megaton dedi: Bana kizgin atmışsın ne dedim ben? Genişletmek için tıkla... Siyah ekran verdi çünkü. Yener K. dedi: Hocam, böyle bir video var. Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda da o bölümü kullanıyor ve bende o bölüm yok.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Aralık 2020 #15 İlk önce AMD'nin surucusu var mı? Eger yok ise yükle. Eger yüklü ise ekran kartı aktif mi bak. Artı 0 Eksi