Başlıkta belirtiğim gibi ekran kartını PC açıkken söktüm geri taktım ve görüntü gemiyor. Güç de gelmiyor. Ne yapmalıyım? Veya bozuksa kaç liraya yaparlar?
Uğraşma buna, bu kart külüstür. Şuan b650m anakartların kendi ekran kartı bundan çok daha iyi. O seviyede düşün.
Hangi oyunu çok iyi açıyor diyorsunuz, onu da idrak edemedim.
Sahibinden ikinci el kartlara yönelin.
Uğraşma buna, bu kart külüstür. Şu an B650M anakartların kendi ekran kartı bundan çok daha iyi. O seviyede düşün.
Hangi oyunu çok iyi açıyor diyorsunuz, onu da idrak edemedim.
Sahibinden ikinci el kartlara yönelin.
Param güvende ile Hepsiburada mantığı ürün alabiliyorsunuz kargo ile. Siz ürünü alıp test edip, satışı onaylayana kadar para karşıya geçmiyor. Sorun olması hâlinde onaylamadan iade başlatıp paranızı geri alabiliyorsunuz.
Geçmiş olsun. Umarım tek yanan ekran kartıdır. Anakart ve işlemci detayı verirsen en azından arızanın ne kadar büyük olduğunu teşhis etmene yardımcı olma şansımız artar. Anakartın ve işlemcinin onboard ekran kartı desteği varsa ekran kartını söküp anakart üzerinden görüntü alabiliyor musun en azından onu deneyebilirsin.
Geçmiş olsun. Umarım tek yanan ekran kartıdır. Anakart ve işlemci detayı verirsen en azından arızanın ne kadar büyük olduğunu teşhis etmene yardımcı olma şansımız artar. Anakartın ve işlemcinin onboard ekran kartı desteği varsa ekran kartını söküp anakart üzerinden görüntü alabiliyor musun en azından onu deneyebilirsin.