Reels izlerken gördüm ekran kartını resetlemek iyi bir şey mi? Yorumlarda bazıları siyah ekran için falan demiş muhabbeti tam anlamadım. Yardımcı olur musun ona göre resetleyeceğim.
Reels izlerken gördüm ekran kartını resetlemek iyi bir şey mi? Yorumlarda bazıları siyah ekran için falan demiş muhabbeti tam anlamadım. Yardımcı olur musun ona göre resetleyeceğim.
Win CTRL b gibi bir şey di unuttum bende fakat bazılarının ekran kartına zarar geliyormuş bazılarının sürücüleri bozuluyormuş yani iyice araştırıp denerseniz iyi olur.
Görüntü sürücüsünü yeniden başlatıyor, sürücü kaynaklı sorun yaşıyorsan onu çözebilir. Muhtemelen FPS arttırma düşüncesiyle yapmak istiyorsun ama performansa hiçbir etkisi olmayacaktır.
"Hayır, görüntü sürücüsünü yeniden başlatıyor sadece. Bazen sürücü kaynaklı problemlere çözüm olabiliyor. Zararı yoktur." diye yazmış birisi ama emin olamayız söylemiş olayım.