Ekran kartını resetlemek iyi midir?

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Reels izlerken gördüm ekran kartını resetlemek iyi bir şey mi? Yorumlarda bazıları siyah ekran için falan demiş muhabbeti tam anlamadım. Yardımcı olur musun ona göre resetleyeceğim.

Reels izlerken gördüm ekran kartını resetlemek iyi bir şey mi? Yorumlarda bazıları siyah ekran için falan demiş muhabbeti tam anlamadım. Yardımcı olur musun ona göre resetleyeceğim.

Resetlemek? Hangi şekilde?

Laptop kullanıyorum klavyede birkaç şeye aynı anda basınca oluyormuş unuttum şimdi.
Siz daha olayın ne olduğunun farkında değilsiniz. Sorununuzu söyleyin ya da yapmaya çalıştığınız şeyin kaynağını söyleyin.

Win CTRL b gibi bir şey di unuttum bende fakat bazılarının ekran kartına zarar geliyormuş bazılarının sürücüleri bozuluyormuş yani iyice araştırıp denerseniz iyi olur.

Görüntü sürücüsünü yeniden başlatıyor, sürücü kaynaklı sorun yaşıyorsan onu çözebilir. Muhtemelen FPS arttırma düşüncesiyle yapmak istiyorsun ama performansa hiçbir etkisi olmayacaktır.

"Hayır, görüntü sürücüsünü yeniden başlatıyor sadece. Bazen sürücü kaynaklı problemlere çözüm olabiliyor. Zararı yoktur." diye yazmış birisi ama emin olamayız söylemiş olayım.

PC donunca vs. durumlarda denmiş ancak zararlı yapmamanın faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…