Hocam donmalar için falan şu en son mesaj atan arkadaşın dediği gibi bir şeydi yapan varsa ona göre bende yapacaktım en azından bir kendine gelmesi için.
Reels izlerken gördüm ekran kartını resetlemek iyi bir şey mi? Yorumlarda bazıları siyah ekran için falan demiş muhabbeti tam anlamadım. Yardımcı olur musun ona göre resetleyeceğim.
Reels izlerken gördüm ekran kartını resetlemek iyi bir şey mi? Yorumlarda bazıları siyah ekran için falan demiş muhabbeti tam anlamadım. Yardımcı olur musun ona göre resetleyeceğim.
Eğer siyah ekran sorununuz var ise DDU (display driver unistaller) adlı programı indirin ve ekran kartı sürücülerini bu program ile kaldırıp tekrar kurun.
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Siyah ekrana düşme durumu her zaman kötüye işaret etmez bazı durumlar da örneğin overclock limitine ulaştığınız zaman ya da sürücü hatası veya uyumsuzluğundan da kaynaklanabilir benim başıma gelen genel olarak program kaynaklı oluyor.