Ekran kartını sabitleme yöntemleri

ismetdeha

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler yeni ekran kartı aldım fakat anakartımın ekran kartını sabitleyen plastik mandalı kırıldı. Ekran kartını kasaya plastik kelepçe ile sabitlesem ekran kartına bir şey olur mu veya oynar mı? Veya da sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa önerirseniz çok sevinirim. Kasam eski olduğu için plastik mandal kırıldı gittii ekran kartının vida yeri de kasama uymuyor. Acaba kelepçe ile ekran kartını sabitlesem kasanın içinde oynar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Hocam hadi anakart için bir şekilde birkaç yerden plastik kelepçeye tamam diyebilirdim de onu da anlamadım nasıl vida girişi olmaz kasa da.. Ekran kartı için risk alırsınız. Tavsiye de etmem. Ucuz yollu anakartınızın modeli ile uyumlu bir kasa almanız çok daha sağlıklı olacaktır.

Hocam hadi anakart için bir şekilde birkaç yerden plastik kelepçeye tamam diyebilirdim de onu da anlamadım nasıl vida girişi olmaz kasa da.. Ekran kartı için risk alırsınız. Tavsiye de etmem. Ucuz yollu anakartınızın modeli ile uyumlu bir kasa almanız çok daha sağlıklı olacaktır.
Vidanın işi çözeceğini düşünüyorsa matkapla delip açıp vidalayabilir bile. Ama ben yine de sadece vidalamanın sorunu çözeceğini düşünmüyorum, mandalın olmaması yine riske sebep olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı