Çözüldü Ekran kartını sök-tak yaptıktan sonra ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kralbabapro111

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ekran kartimi saticagimdan cikarttim fotoğraflarını çektim geri taktığımda ekrandan görüntü gelmiyor. Bilgisayar calisiyor fanlari islemci vs fakat ekran kartının fanları çalışmıyor guc kablosunu takdigimdan eminim tik sesi geldi ekran kartı ise tam oturmuş gibi gozukuyor HDMI 2 defa soktum fakat gene ekran gelmedi.

Çözüm
Güç kablosunu yanlış takmış veya tam takamamışsındır açıp tekrar bak çünkü fanları çalışmıyorsa güç gelmiyordur ekran kartına, ya da sokete oturmamıştır.
Ekran kartı takma yerini sertce bastarak taktım ama tik sesi gelmiyor ama tam girmiş gibi gozukuyor.

Güç kablosunu yanlış takmış veya tam takamamışsındır açıp tekrar bak çünkü fanları çalışmıyorsa güç gelmiyordur ekran kartına, ya da sokete oturmamıştır.

Güç kablosundan tık sesi geldi ama ekran kartı soketinden tik sesi gelmiyor.

Oturduğunden eminim soktum ve tekrar taktim bu sefer cok hafif bir ses geldi guc kablosunu takip deneyeceğim.

Ekran kartının fanları çalışmaya başladi fakat hala görüntü yok.
Şimdi de belki görüntü gelmiyor diye hdmi kablosunu yanlışlıkla ekran kartına değil, ana kartına takmışsındır onu kontrol et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı