Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.576 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #11 nrywq4 dedi: Hocam fanı arkadan mı sökeceğim? Genişletmek için tıkla... Fanınızın modeli nedir, fotoğraf atar mısınız karşıdan?
nrywq4 dedi: Hocam fanı arkadan mı sökeceğim? Genişletmek için tıkla... Fanınızın modeli nedir, fotoğraf atar mısınız karşıdan?
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.161 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #12 Rx 570 dedi: Fanınızın modeli nedir, fotoğraf atar mısınız karşıdan? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam anakarttaki klips biraz farklı açılıyormuş ama başarabıldim cevaplar için sağ olun.
Rx 570 dedi: Fanınızın modeli nedir, fotoğraf atar mısınız karşıdan? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam anakarttaki klips biraz farklı açılıyormuş ama başarabıldim cevaplar için sağ olun.
A AloneDarktr1 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 RTX 3060 12GB 16GB RAM Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #13 GoDd1 dedi: Az zorla çek gelir normal öyle olması. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal klips açık değil zorlarsa kırılabilir.
GoDd1 dedi: Az zorla çek gelir normal öyle olması. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal klips açık değil zorlarsa kırılabilir.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.744 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Nisan 2024 #14 AloneDarktr1 dedi: Hocam büyük ihtimal klips açık değil zorlarsa kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Klipsi açmayacağı hiç aklıma bile gelmedi aslında o kadarda yapmazdır diye düşünmüştüm.
AloneDarktr1 dedi: Hocam büyük ihtimal klips açık değil zorlarsa kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Klipsi açmayacağı hiç aklıma bile gelmedi aslında o kadarda yapmazdır diye düşünmüştüm.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.161 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #15 GoDd1 dedi: Klipsi açmayacağı hiç aklıma bile gelmedi aslında o kadar da yapmazdır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarttaki klips biraz farklı, ben açtım sanıyordum zaten üsttekini altta bir tane daha varmış.
GoDd1 dedi: Klipsi açmayacağı hiç aklıma bile gelmedi aslında o kadar da yapmazdır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarttaki klips biraz farklı, ben açtım sanıyordum zaten üsttekini altta bir tane daha varmış.