M M3M3 Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #1 Asus GTX 760 ekran kartım var. Bugün temizlemek için kasadan çıkarttım ama kartın iç kısmı fanların altına ulaşmak zor. Fanları söksem servis dışı kalır mı?
Asus GTX 760 ekran kartım var. Bugün temizlemek için kasadan çıkarttım ama kartın iç kısmı fanların altına ulaşmak zor. Fanları söksem servis dışı kalır mı?
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 6 Aralık 2014 #2 Büyük ihtimal bırakır. Zaten bir tane kağıt vardırdır vidaların üzerinde. Veya rengi silineceği için yine anlarlar.
Büyük ihtimal bırakır. Zaten bir tane kağıt vardırdır vidaların üzerinde. Veya rengi silineceği için yine anlarlar.
M M3M3 Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #3 Ercüment Solmaz dedi: Büyük ihtimal bırakır. Zaten bir tane kağıt vardırdır vidaların üzerinde. Veya rengi silineceği için yine anlarlar. Genişletmek için tıkla... Kartla çok uğraştım ama yine de fanların altında tozlar var. Yapıcak bir şey yok o zaman.
Ercüment Solmaz dedi: Büyük ihtimal bırakır. Zaten bir tane kağıt vardırdır vidaların üzerinde. Veya rengi silineceği için yine anlarlar. Genişletmek için tıkla... Kartla çok uğraştım ama yine de fanların altında tozlar var. Yapıcak bir şey yok o zaman.