Yiğit Azman Centipat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #11 Damon Salvatore dedi: Peki anakartın nedir? Bir ihtimal BIOS'u sıfırlarsan görüntü gelebilir bu arada. Genişletmek için tıkla... MSİB350M PRO VD PLUS Damon Salvatore dedi: Peki anakartın nedir? Bir ihtimal BIOS'u sıfırlarsan görüntü gelebilir bu arada. Genişletmek için tıkla... MSİ B350M PRO VD PLUS
Damon Salvatore dedi: Peki anakartın nedir? Bir ihtimal BIOS'u sıfırlarsan görüntü gelebilir bu arada. Genişletmek için tıkla... MSİB350M PRO VD PLUS Damon Salvatore dedi: Peki anakartın nedir? Bir ihtimal BIOS'u sıfırlarsan görüntü gelebilir bu arada. Genişletmek için tıkla... MSİ B350M PRO VD PLUS
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.203 Makaleler 3 Çözümler 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #12 Yiğit Azman dedi: MsiB350M PRO VD Plus. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlamayı denemelisin. BIOS güncel değilse onu da güncelle.
Yiğit Azman dedi: MsiB350M PRO VD Plus. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlamayı denemelisin. BIOS güncel değilse onu da güncelle.
Yiğit Azman Centipat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #13 Damon Salvatore dedi: BIOS'u sıfırlamayı denemelisin. BIOS güncel değilse onu da güncelle. Genişletmek için tıkla... BIOS U güncellemiştim daha önce ama nasıl sıfırlanıyor bilmiyorum
Damon Salvatore dedi: BIOS'u sıfırlamayı denemelisin. BIOS güncel değilse onu da güncelle. Genişletmek için tıkla... BIOS U güncellemiştim daha önce ama nasıl sıfırlanıyor bilmiyorum
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.203 Makaleler 3 Çözümler 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #14 Yiğit Azman dedi: BIOS'u güncellemiştim daha önce ama nasıl sıfırlanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde restore defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır. Save & exit diyerek çıkılır. Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür.
Yiğit Azman dedi: BIOS'u güncellemiştim daha önce ama nasıl sıfırlanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde restore defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır. Save & exit diyerek çıkılır. Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür.
Yiğit Azman Centipat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #15 Damon Salvatore dedi: yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde restore defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır. Save & exit diyerek çıkılır. Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırladım ekran kartını tekrar söküp denedim PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Damon Salvatore dedi: yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde restore defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır. Save & exit diyerek çıkılır. Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırladım ekran kartını tekrar söküp denedim PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.203 Makaleler 3 Çözümler 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #16 Yiğit Azman dedi: BIOS'u sıfırladım ekran kartını tekrar söküp denedim PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum. Belki kablo tam takılmamıştır. Ya da anakarttaki çıkış bozuktur.
Yiğit Azman dedi: BIOS'u sıfırladım ekran kartını tekrar söküp denedim PC çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum. Belki kablo tam takılmamıştır. Ya da anakarttaki çıkış bozuktur.
Yiğit Azman Centipat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #17 Damon Salvatore dedi: O zaman bilemiyorum. Belki kablo tam takılmamıştır. Ya da anakarttaki çıkış bozuktur. Genişletmek için tıkla... İyice denedim kabloyuda zorladım sanırım anakart çıkışı bozuk VGA DVI dönüştürücü alıp onunla deneyeceğim bir de. Teşekkürler.
Damon Salvatore dedi: O zaman bilemiyorum. Belki kablo tam takılmamıştır. Ya da anakarttaki çıkış bozuktur. Genişletmek için tıkla... İyice denedim kabloyuda zorladım sanırım anakart çıkışı bozuk VGA DVI dönüştürücü alıp onunla deneyeceğim bir de. Teşekkürler.