Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 10 Şubat 2020 #1 Evet arkadaşlar iş nedeni ile çokça söküp takıyorum bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2020
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.616 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul 10 Şubat 2020 #2 TTT dedi: Evet arkadaşlar iş nedeni ile çokça söküp takıyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kaba hasar veya statik elektriklenme olmaz ise hiç bir şey olmaz. PCI Exp. soketini çok eğmemeye çalışın.
TTT dedi: Evet arkadaşlar iş nedeni ile çokça söküp takıyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kaba hasar veya statik elektriklenme olmaz ise hiç bir şey olmaz. PCI Exp. soketini çok eğmemeye çalışın.
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 10 Şubat 2020 #3 Hani baskı veya zarar vermediğiniz sürece sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Fakat bazı ekran kartları bükülebiliyor soğutma kısımlarından o duruma dikkat edin. Anakart soketine zarar vermeyin.
Hani baskı veya zarar vermediğiniz sürece sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Fakat bazı ekran kartları bükülebiliyor soğutma kısımlarından o duruma dikkat edin. Anakart soketine zarar vermeyin.
Furkan Aksngr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 1.614 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 11700KF // Asus Rog Strix Rtx 3090 // MSI Z490-A Pro // Corsair Vengeance RGB Pro 16Gb 3600Mhz // NZXT H510 Flow Black // Corsair RM1000X // Adata Legend 710 // Seagate Barracuda 1TB // Deep Cool LS 520 // Acer VG272X 27" 240Hz // XDrive Atak // Razer Blackshark V2 // Razer Blackwidow Chroma v2 // Razer Deathadder v2 // Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 10 Şubat 2020 #4 Zırt pırt sök tak yapmadıkça bir şey olmaz ama gerekmedikçe çalışan parça sökülmemeli.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 10 Şubat 2020 #5 Onur46 dedi: Kaba hasar veya statik elektriklenme olmaz ise hiç bir şey olmaz. PCI Exp. soketini çok eğmemeye çalışın. Genişletmek için tıkla... PCI exp. Soketini dediğiniz anakart yuvası mı ekran kartının ucu mu?
Onur46 dedi: Kaba hasar veya statik elektriklenme olmaz ise hiç bir şey olmaz. PCI Exp. soketini çok eğmemeye çalışın. Genişletmek için tıkla... PCI exp. Soketini dediğiniz anakart yuvası mı ekran kartının ucu mu?
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 10 Şubat 2020 #6 Ekran kartını taktığın yuvayı söylüyor.
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 10 Şubat 2020 #7 TTT dedi: Evet arkadaşlar iş nedeni ile çokça söküp takıyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Güç bağlantısını kes ve dikkatlice cıkartıp takarsan bir şey olmaz ;D
TTT dedi: Evet arkadaşlar iş nedeni ile çokça söküp takıyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Güç bağlantısını kes ve dikkatlice cıkartıp takarsan bir şey olmaz ;D