L laz ziya22 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Merhaba ekran kartını yerinden çıkarıp tekrar takınca görüntü gelmedi ekran kartının bütün ışıkları yanıyor. Karta zarar vermiş olabilir miyim?
Merhaba ekran kartını yerinden çıkarıp tekrar takınca görüntü gelmedi ekran kartının bütün ışıkları yanıyor. Karta zarar vermiş olabilir miyim?
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.091 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 1 Temmuz 2022 #2 laz ziya22 dedi: Merhaba ekran kartını yerinden çıkarıp tekrar takınca görüntü gelmedi ekran kartının bütün ışıkları yanıyor. Karta zarar vermiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı girişi ve kabloları doğru taktığınıza emin misiniz?
laz ziya22 dedi: Merhaba ekran kartını yerinden çıkarıp tekrar takınca görüntü gelmedi ekran kartının bütün ışıkları yanıyor. Karta zarar vermiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı girişi ve kabloları doğru taktığınıza emin misiniz?
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #3 laz ziya22 dedi: Merhaba ekran kartını yerinden çıkarıp tekrar takınca görüntü gelmedi ekran kartının bütün ışıkları yanıyor. Karta zarar vermiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güç bağlantısını yaptın mı?
laz ziya22 dedi: Merhaba ekran kartını yerinden çıkarıp tekrar takınca görüntü gelmedi ekran kartının bütün ışıkları yanıyor. Karta zarar vermiş olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güç bağlantısını yaptın mı?
Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 Ekran kartının dişleri zarar görmüş olabilir.
L laz ziya22 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #5 Adam gregson dedi: Güç bağlantısını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... mrCPD dedi: Güç kaynağı girişi ve kabloları doğru taktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet güç bağlantısını yaptım kartta rgb ışıklar var onlar yanıyor.
Adam gregson dedi: Güç bağlantısını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... mrCPD dedi: Güç kaynağı girişi ve kabloları doğru taktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet güç bağlantısını yaptım kartta rgb ışıklar var onlar yanıyor.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #6 Ekran kartınızın modeli nedir tam olarak?
L laz ziya22 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #7 Adam gregson dedi: Ekran kartınızın modeli nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Galakuro rtx 3060
Adam gregson dedi: Ekran kartınızın modeli nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Galakuro rtx 3060
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #8 laz ziya22 dedi: Galakuro RTX 3060. Genişletmek için tıkla... Önceki açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla 6700XT ekran kartıyla da görüntü alamamışsınız doğru mu?
laz ziya22 dedi: Galakuro RTX 3060. Genişletmek için tıkla... Önceki açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla 6700XT ekran kartıyla da görüntü alamamışsınız doğru mu?
L laz ziya22 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #9 Adam gregson dedi: Önceki açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla 6700XT ekran kartıyla da görüntü alamamışsınız doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet biri eski sürücüleri kaldır demişti onun için kartı tekrar taktım ama görüntü gelmedi.
Adam gregson dedi: Önceki açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla 6700XT ekran kartıyla da görüntü alamamışsınız doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet biri eski sürücüleri kaldır demişti onun için kartı tekrar taktım ama görüntü gelmedi.
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #10 laz ziya22 dedi: Evet biri eski sürücüleri kaldır demişti onun için kartı tekrar taktım ama görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda sorun olmuş olabilir. Bilgisayarınızın fişini prizden çekin ardından BIOS pilini çıkarıp 10 saniye bekleyin sonra geri takın ve tekrardan açın.
laz ziya22 dedi: Evet biri eski sürücüleri kaldır demişti onun için kartı tekrar taktım ama görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Anakartınızda sorun olmuş olabilir. Bilgisayarınızın fişini prizden çekin ardından BIOS pilini çıkarıp 10 saniye bekleyin sonra geri takın ve tekrardan açın.