Yeniyse ve evhamlıysan o arkadaşın attığı desteklerden al. Benim kasa ayağımın altında. Destek koysam bile ayağım çarpar düşer, kenara çekerim vs oynar diye uğraşmıyorum. O desteklerden alabilirsin. Markalı, desenli, yazılı şekilli şukullu olanları mevcut.
Benim ekran kartının soğutması inanılmaz. Ama çok büyük tabii. Bu kadar büyük 2060 super var mı başka bilmiyorum.
Daha sistemi çalıştırmadım sadece sol tarafta sarkan kablolar vardı onu sordum ve kabloları 4'lü pin girişine takmam söylendi ama orada zaten bir kablo takılı aklımda sarkan kabloların ne olduğunu anlayamadım.
Boşver. RGB'ye benziyor. Bağlanmamışsa anakartta destek yoktur veya kontorlcü gerektiriyodur. Zaten CPU FAN soket bağlı attığınız gibi. Görüntü almanıza gerek yok. Tuşuna basın. Ekran kartının güç kablosunu takmışsınızdır.
Boş ver. RGB'ye benziyor. Bağlanmamışsa anakartta destek yoktur veya kontorlcü gerektiriyordur. Zaten CPU fan soket bağlı attığınız gibi. Görüntü almanıza gerek yok. Tuşuna basın. Ekran kartının güç kablosunu takmışsınızdır.