Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:07 #21 1.3vvti dedi: Evet sayın hocam uykuya alır. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim diğer kablolar rgb kablosuymuş bu arada
1.3vvti dedi: Evet sayın hocam uykuya alır. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim diğer kablolar rgb kablosuymuş bu arada
1.3vvti Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Bugün 16:09 #22 Kerim_Efe dedi: çok teşekkür ederim diğer kablolar rgb kablosuymuş bu arada Genişletmek için tıkla... Süper doğru tahmin etmişim.
Kerim_Efe dedi: çok teşekkür ederim diğer kablolar rgb kablosuymuş bu arada Genişletmek için tıkla... Süper doğru tahmin etmişim.
E Emirhan Karali Femtopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 350 Makaleler 1 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa Daha fazla Sistem Özellikleri MSI H-610 E DDR4 i5 14600k işlemci Gigabyte RTX 5070 Windforce OC SFF twin mos 1 tb m2 ssd 3600 okuma 3200 yazma Geil 16 gb DDR4 ram 3200 m/t Frisby FC-9320G 600 W 80 plus bronze kasa Cinsiyet Erkek Meslek İnsan kaynakları Bugün 16:16 #23 Hocam bunu baştan sona izle bir fikrin olur hem de öğrenmiş olursun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bunu baştan sona izle bir fikrin olur hem de öğrenmiş olursun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:16 #24 Şimdi fark ettim de bu ışık nedir scaba. Kerim_Efe dedi: Şimdi fark ettim de bu ışık nedir scaba. Genişletmek için tıkla... video yüklenmemiş kasa açma tuşunun yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor @1.3vvti
Şimdi fark ettim de bu ışık nedir scaba. Kerim_Efe dedi: Şimdi fark ettim de bu ışık nedir scaba. Genişletmek için tıkla... video yüklenmemiş kasa açma tuşunun yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor @1.3vvti
1.3vvti Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Bugün 17:13 #25 Kerim_Efe dedi: Şimdi fark ettim de bu ışık nedir scaba. video yüklenmemiş kasa açma tuşunun yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor @1.3vvti Genişletmek için tıkla... Disk yazma veya çalışma ışığıdır.
Kerim_Efe dedi: Şimdi fark ettim de bu ışık nedir scaba. video yüklenmemiş kasa açma tuşunun yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor @1.3vvti Genişletmek için tıkla... Disk yazma veya çalışma ışığıdır.