UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Mayıs 2020 #1 Sistemimi yükselteceğim. Ekran kartımda bir sorun olup olmadığını detaylıca test edebileceğim, güvenilir bir program önerir misiniz?
Sistemimi yükselteceğim. Ekran kartımda bir sorun olup olmadığını detaylıca test edebileceğim, güvenilir bir program önerir misiniz?
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 28 Mayıs 2020 #2 Furmark.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2020 #3 OCCT öneririm. FurMark'ı önermiyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Mayıs 2020 #4 UBerk dedi: Sistemimi yükselteceğim. Ekran kartımda bir sorun olup olmadığını detaylıca test edebileceğim, güvenilir bir program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... FurMark. Çok güzel stress test yapıyor. Bence sisteminiz hala yeterli ama karar sizin ben karışamam r.yasar10 dedi: OCCT öneririm. FurMark'ı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Niye FurMark önermiyorsunuz hocam? OCCT güzeldir, o da kullanılabilir.
UBerk dedi: Sistemimi yükselteceğim. Ekran kartımda bir sorun olup olmadığını detaylıca test edebileceğim, güvenilir bir program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... FurMark. Çok güzel stress test yapıyor. Bence sisteminiz hala yeterli ama karar sizin ben karışamam r.yasar10 dedi: OCCT öneririm. FurMark'ı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Niye FurMark önermiyorsunuz hocam? OCCT güzeldir, o da kullanılabilir.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Mayıs 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: FurMark. Çok güzel stress test yapıyor. Bence sisteminiz hala yeterli ama karar sizin ben karışamam Genişletmek için tıkla... Yeterli ancak işlemcim sorun yaratıyor. RAM'den sandığım sorun RAM'den kaynaklı değilmiş. R3 3100 + S2H + 16GB RAM alacağım.
Samotne Ciasteczka dedi: FurMark. Çok güzel stress test yapıyor. Bence sisteminiz hala yeterli ama karar sizin ben karışamam Genişletmek için tıkla... Yeterli ancak işlemcim sorun yaratıyor. RAM'den sandığım sorun RAM'den kaynaklı değilmiş. R3 3100 + S2H + 16GB RAM alacağım.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2020 #6 FurMark çok zorlayıcı, OCCT daha iyi test ediyor. Ali Güngör'den öğrendiğime göre GPU üreticileri de kullanmayın diyormuş genelde. Ayrıca uyguladığı stres testi gerçek bir kullanıcı için uygun bir senaryo değil, gereksiz zorluyor kartı yani. Ali Güngör dedi: Güç kaynağı sorunu büyük olasılıkla. Bu arada Furmark fazla zorlayıcı, GPU üreticileri kullanmayın diyor genelde. Genişletmek için tıkla...
FurMark çok zorlayıcı, OCCT daha iyi test ediyor. Ali Güngör'den öğrendiğime göre GPU üreticileri de kullanmayın diyormuş genelde. Ayrıca uyguladığı stres testi gerçek bir kullanıcı için uygun bir senaryo değil, gereksiz zorluyor kartı yani. Ali Güngör dedi: Güç kaynağı sorunu büyük olasılıkla. Bu arada Furmark fazla zorlayıcı, GPU üreticileri kullanmayın diyor genelde. Genişletmek için tıkla...
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Mayıs 2020 #7 Teşekkürler. Sayenizde testlerimi yapabildim.