SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 9 Ekim 2024 #1 Yeni ekran kartı aldım sıfır yani FurMark testine sokmaya gerek var mi yoksa takıp direkt kullanayım mi?
Yeni ekran kartı aldım sıfır yani FurMark testine sokmaya gerek var mi yoksa takıp direkt kullanayım mi?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.046 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 Teste s SutluYulaf dedi: Yeni ekran kartı aldım sıfır yani FurMark testine sokmaya gerek var mi yoksa takıp direkt kullanayım mi? Genişletmek için tıkla... Okup ne görmek istiyorsun ona bağlı. Ben olsam sıfır halindeki performansınbı bakıp kaydederdim sonra sıcaklıkları artarsa fark edebilmek için iyi olur.
Teste s SutluYulaf dedi: Yeni ekran kartı aldım sıfır yani FurMark testine sokmaya gerek var mi yoksa takıp direkt kullanayım mi? Genişletmek için tıkla... Okup ne görmek istiyorsun ona bağlı. Ben olsam sıfır halindeki performansınbı bakıp kaydederdim sonra sıcaklıkları artarsa fark edebilmek için iyi olur.
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 9 Ekim 2024 #3 Yani 5-10 dakikalık test alt tarafı. Yap bence.
Sanardes16 Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: intel i3 12100f GPU:Rtx 3060 Bellek:Goodram IRDM 16GB Anakart: Msi H610M -E SSD:Western blue SN570 Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 SutluYulaf dedi: Yeni ekran kartı aldım sıfır yani FurMark testine sokmaya gerek var mi yoksa takıp direkt kullanayım mi? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir ısınma sorunu veya arıza olmadığından emin olun bence.
SutluYulaf dedi: Yeni ekran kartı aldım sıfır yani FurMark testine sokmaya gerek var mi yoksa takıp direkt kullanayım mi? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir ısınma sorunu veya arıza olmadığından emin olun bence.
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 9 Ekim 2024 #5 Sanardes16 dedi: Hocam herhangi bir ısınma sorunu veya arıza olmadığından emin olun bence. Genişletmek için tıkla... Colorful aldım ince hesaptan dandik marka veya güvenilmeyen sitede değil yine de sokayim yani kaç dk peki.
Sanardes16 dedi: Hocam herhangi bir ısınma sorunu veya arıza olmadığından emin olun bence. Genişletmek için tıkla... Colorful aldım ince hesaptan dandik marka veya güvenilmeyen sitede değil yine de sokayim yani kaç dk peki.
Sanardes16 Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: intel i3 12100f GPU:Rtx 3060 Bellek:Goodram IRDM 16GB Anakart: Msi H610M -E SSD:Western blue SN570 Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #6 SutluYulaf dedi: Colorful aldım ince hesaptan dandik marka veya güvenilmeyen sitede değil yine de sokayim yani kaç dk peki. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 dakika yeterli olur aşırı bir ısınma olmazsa sıkıntı yoktur.
SutluYulaf dedi: Colorful aldım ince hesaptan dandik marka veya güvenilmeyen sitede değil yine de sokayim yani kaç dk peki. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 dakika yeterli olur aşırı bir ısınma olmazsa sıkıntı yoktur.
SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 9 Ekim 2024 #7 Sanardes16 dedi: Hocam 15 dakika yeterli olur aşırı bir ısınma olmazsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama sanmıyorum yine de teste sokayim ne olur ne olmaz.
Sanardes16 dedi: Hocam 15 dakika yeterli olur aşırı bir ısınma olmazsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ama sanmıyorum yine de teste sokayim ne olur ne olmaz.