Ekran kartını vantilatör ile soğutursak bir şey olur mu?

Tamamdir bir de ekran kartinin sag tarafindaki fan calismiyor simdi oyun oynasam o kisimdaki yerlerin zarar gorebilir mi ( CS:GO oynayacagim ve FPS'si kisitlayacagim)

Zarar görceğini sanmıyorum genelikle islemciye dayalı oyun olduğu için.

Tamamdir bir de ekran kartinin sag tarafindaki fan calismiyor simdi oyun oynasam o kisimdaki yerlerin zarar gorebilir mi ( CS:GO oynayacagim ve FPS'si kisitlayacagim)

CS:GO işlemci kullanır grafiklerini kısın bir de 4:3 ayarlayin bütün yuk islemciye binsin sorun olmaz ama RDR2 gibi hikayeli oyun girmeyin.

Zarar görceğini sanmıyorum genelikle islemciye dayalı oyun olduğu için.

Tamamdir zaten 50 derece oldu FPS'si kisitladim da sadece grafiklre Max da peki grafikleri dusursem sicaklik ne kadar olur sizce.

Hocam klima varsa direkt sistemi uzay montajlayıp klimanın önüne bırakın ya da buzdolabına atın kapısı açık kalsın dolabın sizi öyle idare edecektir birkaç gün.

Tamamdir zaten 50 derece oldu FPS'si kisitladim da sadece grafiklre Max da peki grafikleri dusursem sicaklik ne kadar olur sizce.

75 dereceye kadar gelmesinde sorun yok.

75 dereceye kadar gelmesinde sorun yok.

Aynen sorun olmaz benim kart sabit 83 derece ASUS'un zamanının berbat soğutması işte ona rağmen 2019'dan beri sabit 83 derece bir sorun yok.

Peki bu sicaklik neye gore belirleniyor yani sol tarafsa soguk olmasi normal.
Ekran kartının çip sıcaklığına göre belirleniyor, dikkat etmeniz gereken sıcaklık o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…