EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #21 Rx 570 dedi: Ekran kartının çip sıcaklığına göre belirleniyor, dikkat etmeniz gereken sıcaklık o. Genişletmek için tıkla... VRAM gibi seylerin yanma sikintisi var mi bu arada 40 derece aliyorum bayağı dustu sicakliklar.
Rx 570 dedi: Ekran kartının çip sıcaklığına göre belirleniyor, dikkat etmeniz gereken sıcaklık o. Genişletmek için tıkla... VRAM gibi seylerin yanma sikintisi var mi bu arada 40 derece aliyorum bayağı dustu sicakliklar.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.576 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #22 EfeOzcann dedi: VRAM gibi seylerin yanma sikintisi var mi bu arada 40 derece aliyorum bayağı dustu sicakliklar. Genişletmek için tıkla... VRAM'lerin üzerinde kendi termal pedleri var ama onlar bile olmasa oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz.
EfeOzcann dedi: VRAM gibi seylerin yanma sikintisi var mi bu arada 40 derece aliyorum bayağı dustu sicakliklar. Genişletmek için tıkla... VRAM'lerin üzerinde kendi termal pedleri var ama onlar bile olmasa oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz.