uguracantekn Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 97 Çözümler 2 29 Mart 2023 #1 RAM: 16. Ekran kartı: RX570 4 GB Armor. Anakart: P8H61-MX USB3. İşlemci: i7 3770. WD Blue SSD 500 GB. Arkadaşlar ekran kartını yoran uygulamalara kapatmak istiyorum. Öneri sunar mısınız? Hayırlı ramazanlar bu arada...
RAM: 16. Ekran kartı: RX570 4 GB Armor. Anakart: P8H61-MX USB3. İşlemci: i7 3770. WD Blue SSD 500 GB. Arkadaşlar ekran kartını yoran uygulamalara kapatmak istiyorum. Öneri sunar mısınız? Hayırlı ramazanlar bu arada...
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.468 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 Ekran kartına yüklenen uygulama açmazsanız yoran uygulama olmamış olur.
uguracantekn Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 97 Çözümler 2 29 Mart 2023 #3 Harleen dedi: Ekran kartına yüklenen uygulama açmazsanız yoran uygulama olmamış olur. Genişletmek için tıkla... İşlemci gibi olanağı yok mu mesela işlemciyi yoran tüm hizmetleri neredeyse kapattım.
Harleen dedi: Ekran kartına yüklenen uygulama açmazsanız yoran uygulama olmamış olur. Genişletmek için tıkla... İşlemci gibi olanağı yok mu mesela işlemciyi yoran tüm hizmetleri neredeyse kapattım.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.468 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #4 uguracantekn dedi: İşlemci gibi olanağı yok mu mesela işlemciyi yoran tüm hizmetleri neredeyse kapattım. Genişletmek için tıkla... Olsa bile gerek yok. Çünkü RAM,HDD vs. gibi bir şey değil. Mesela siz oyuna girmedikçe durduk yere yük binmez ekran kartına.
uguracantekn dedi: İşlemci gibi olanağı yok mu mesela işlemciyi yoran tüm hizmetleri neredeyse kapattım. Genişletmek için tıkla... Olsa bile gerek yok. Çünkü RAM,HDD vs. gibi bir şey değil. Mesela siz oyuna girmedikçe durduk yere yük binmez ekran kartına.
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 Görev Yöneticisine sağ tıklayın, oradan sistemi en çok kullanan saçma uygulamaları kapatın. Discord, TS3 gibi uygulamalar falan
Görev Yöneticisine sağ tıklayın, oradan sistemi en çok kullanan saçma uygulamaları kapatın. Discord, TS3 gibi uygulamalar falan
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.468 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #6 wesroll dedi: Görev Yöneticisine sağ tıklayın, oradan sistemi en çok kullanan saçma uygulamaları kapatın. Discord, TS3 gibi uygulamalar falan Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekran kartı için istemiş. Saydığınız uygulamalar ekran kartına yük bindiren şeyler değil.
wesroll dedi: Görev Yöneticisine sağ tıklayın, oradan sistemi en çok kullanan saçma uygulamaları kapatın. Discord, TS3 gibi uygulamalar falan Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekran kartı için istemiş. Saydığınız uygulamalar ekran kartına yük bindiren şeyler değil.