Ekran kartını zorlamak hataları ortaya çıkarır mı?

kahraman 43

Kilopat
Arkadaşlar 2. el ekran kartı alacağım lakin aldığım zaman elimde patlamaması için test yapsam o testte kartın hata verip vermemesi veya performansının ilk halinden haliyle düşük olmasını görebilir miyim?

Yapacağınız testler ile sorunu olup olmadığını anlayabilirsiniz. OCCT ve Furmark uygulamalarını kullanabilirsiniz bunun için. Oyun amaçlı alacak iseniz, performans ölçmek için mutlaka oyun testi yapmanız gerekiyor. Bu testler esnasında problem ve performans düşüklüğü yaratmaz ise sonrasında da yaşanacağını sanmıyorum.

Yapacağınız testler ile sorunu olup olmadığını anlayabilirsiniz. OCCT ve FurMark uygulamalarını kullanabilirsiniz bunun için. Oyun amaçlı alacak iseniz, performans ölçmek için mutlaka oyun testi yapmanız gerekiyor. Bu testler esnasında problem ve performans düşüklüğü yaratmaz ise sonrasında da yaşanacağını sanmıyorum.

Bir yerde gördüm de masaüstünde normalin üstünde ekran kartı kullanılıyorsa sıkıntı olabilirmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı