Çözüldü Ekran Kartının Açılıp Açılmayacağı Nasıl Anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 3770 3.40 GHz/
RX 580 8gb 128bit/
kingston 8gb ddr3 1333mhz ram
hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram
1tb hdd
240gb Hilevel ssd
Aopen Z400 400w power
Meslek
Öğrenci
Gece gece aklıma takıldı. Ekran kartımın içinin açılıp açılmadığını nasıl anlarım? 2. el olarak ekran kartı aldımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vidanın üstünde etiket var onu yırtmadan içini açamaz onlar duruyorsa açılmamıştır. Diğer türlüde anlaşılır ama tecrübeli olman lazım vida izleri genelde belli eder kendini.

Vidanın üstünde etiket var onu yırtmadan içini açamaz onlar duruyorsa açılmamıştır. Diğer türlüde anlaşılır ama tecrübeli olman lazım vida izleri genelde belli eder kendini.

Garanti bantları deforme olmuşsa açılmıştır hocam. 2. ellerde maalesef başka bir tespit şansınız yok

Yok herhalde hocam

Yok herhalde hocam
biraz tozlanmış ama aylardır kapağı kapalı

Dosya Ekleri

• IMG_20230126_010944.jpg
    IMG_20230126_010944.jpg
    334 KB · Görüntüleme: 321
Arka plakada güvenlik bandı oluyor sanırım genelde, ona bakın diyorlar sitede ama çok da bir anlamı yok. O güvenlik bantlarını ya da vidalarını temin etmek çok zor değilmiş sanırım.
Kartın sıcaklık ve performans değerleri iyiyse kafanıza takmayın.

Backplate in arkasında güvenlik vidaları olur ve üstünde kağıt olur bu vidanın eğer yoksa açılmıştır hocam.

Yok hocam maalesef adam az kullandım falan dedi testleri yaptım sorun yok beklenen performans veriyor.

Arka plakada güvenlik bandı oluyor sanırım genelde, ona bakın diyorlar sitede ama çok da bir anlamı yok. O güvenlik bantlarını ya da vidalarını temin etmek çok zor değilmiş sanırım.
Kartın sıcaklık ve performans değerleri iyiyse kafanıza takmayın.

Boşta 40 45 arası GTA 5 oynarken 60ı geçmiyor.

Yok hocam maalesef adam az kullandım falan dedi testleri yaptım sorun yok beklenen performans veriyor.
Performansı yerindeyse sıkıntı yok hocam, hiç düşünme. Kaldı ki kartın açılması demek, pert olmuş demekte değil nihayetinde.
Boşta 40 45 arası GTA 5 oynarken 60ı geçmiyor.
Sıcaklık değerleri iyi görünüyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı