4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 8 Nisan 2021 #11 Bayağa dolandırıcılık için şaka yapmayı bahane ederek yardım istiyorsunuz. Gerek yok böyle şakalara, siz şaka yapmayın.
Bayağa dolandırıcılık için şaka yapmayı bahane ederek yardım istiyorsunuz. Gerek yok böyle şakalara, siz şaka yapmayın.
muratcan19d Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #12 Silinen üye dedi: Bayağa dolandırıcılık için şaka yapmayı bahane ederek yardım istiyorsunuz. Gerek yok böyle şakalara, siz şaka yapmayın. Genişletmek için tıkla... Sizin düşüncenizi doğru bulmuyorum. Yardım istiyorum. Yardım edip etmemek size kalmış
Silinen üye dedi: Bayağa dolandırıcılık için şaka yapmayı bahane ederek yardım istiyorsunuz. Gerek yok böyle şakalara, siz şaka yapmayın. Genişletmek için tıkla... Sizin düşüncenizi doğru bulmuyorum. Yardım istiyorum. Yardım edip etmemek size kalmış
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 9 Nisan 2021 #13 Sıkıntı olmaz.
muratcan19d Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #14 strigoi dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olmaz derken regeditten adını değiştirebilirim anlamına mı geliyor bu dediğiniz muratcan19d dedi: sıkıntı olmaz derken regeditten adını değiştirebilirim anlamına mı geliyor bu dediğiniz Genişletmek için tıkla... regeditten adını değiştirsem bi sıkıntı çıkartmaz öyle deyilmi ?
strigoi dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olmaz derken regeditten adını değiştirebilirim anlamına mı geliyor bu dediğiniz muratcan19d dedi: sıkıntı olmaz derken regeditten adını değiştirebilirim anlamına mı geliyor bu dediğiniz Genişletmek için tıkla... regeditten adını değiştirsem bi sıkıntı çıkartmaz öyle deyilmi ?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 9 Nisan 2021 #15 muratcan19d dedi: sıkıntı olmaz derken regeditten adını değiştirebilirim anlamına mı geliyor bu dediğiniz regeditten adını değiştirsem bi sıkıntı çıkartmaz öyle deyilmi ? Genişletmek için tıkla...
muratcan19d dedi: sıkıntı olmaz derken regeditten adını değiştirebilirim anlamına mı geliyor bu dediğiniz regeditten adını değiştirsem bi sıkıntı çıkartmaz öyle deyilmi ? Genişletmek için tıkla...
muratcan19d Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #16 strigoi dedi: Genişletmek için tıkla... bu işareti evet anlamına mı geliyor beni kandırmıyorsunuz öyle değilmi ? muratcan19d dedi: bu işareti evet anlamına mı geliyor beni kandırmıyorsunuz öyle değilmi bir şey olmaz anlamına mı geliyor ona göre değiştiricem Genişletmek için tıkla...
strigoi dedi: Genişletmek için tıkla... bu işareti evet anlamına mı geliyor beni kandırmıyorsunuz öyle değilmi ? muratcan19d dedi: bu işareti evet anlamına mı geliyor beni kandırmıyorsunuz öyle değilmi bir şey olmaz anlamına mı geliyor ona göre değiştiricem Genişletmek için tıkla...
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 9 Nisan 2021 #17 muratcan19d dedi: ... Genişletmek için tıkla... Sence ne anlam ifade ediyor o emoji? Yapabilirsin, sorun olacağını sanmıyorum.
muratcan19d dedi: ... Genişletmek için tıkla... Sence ne anlam ifade ediyor o emoji? Yapabilirsin, sorun olacağını sanmıyorum.
muratcan19d Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #18 strigoi dedi: Sence ne anlam ifade ediyor o emoji? Yapabilirsin, sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz
strigoi dedi: Sence ne anlam ifade ediyor o emoji? Yapabilirsin, sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz