Çözüldü Ekran kartının anakarta uyumluluğu nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
3000

Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3
İşlemci
İntel Core i7 3612QM 2.10 GHZ
Ekran kartım çok kötü 7650M. Ben yeni ekran kartı olarak GTX 1050 almak istiyorum. Anakart soketini öğrenmem lazım. Laptop olduğu için içini açıp bakmak gibi bir durumum da yok. Nereden öğrenilir?

Çözüm
Ekran kartım çok kötü 7650M. Ben yeni ekran kartı olarak GTX 1050 almak istiyorum. Anakart soketini öğrenmem lazım. Laptop olduğu için içini açıp bakmak gibi bir durumum da yok. Nereden öğrenilir?

Anakartınızın PCB'sine BGA seklinde gomulu degisim olmaz.
Yanında her zaman bir kutu ile ekran kartı taşımak istiyorsa, buyursun. Kendi ağzından söyleyip, yanlış bilgi vermeyin demek ne kadar saçma acaba?

Ne alaka hocam dediginizle MXM soket olsaydı degisirdi bu kadar basit konuyu uzatmayın.

Yanında her zaman bir kutu ile ekran kartı taşımak istiyorsa, buyursun. Kendi ağzından söyleyip, yanlış bilgi vermeyin demek ne kadar saçma acaba?

Olur hocam nasıl yapılıyor anlatın zaten bilgisayarı çok taşımıyorum evde hep bir yerde kurulu.

Olur hocam nasıl yapılıyor anlatın zaten bilgisayarı çok taşımıyorum evde hep bir yerde kurulu.

Bildiğim kadarıyla bunun için bilgisayarın dahili Wi-Fi çipinden feda ediyorsunuz bir aparat alıp Wi-Fi çipinin yuvasına takıyorsunuz sonra diğer uca ekran kartını sonrada ekran kartını bir PSU ile besliyorsunuz bu şekilde diye biliyorum biraz kaba bir anlatım oldu ama.

E-GPU diye bir olay var, internetten soketi alıp ekran kartını ona baglıyorsunuz ayrıyeten PSU'da almanız gerekiyor ama islemciniz eski, besleyebilecegi maksimum ekran kartı RX550, GT1030'dur hiç girismeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…