mevlutcanay Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 99 27 Temmuz 2022 #1 Valorant'ta ekran kartım %40 vs kullanılıyor görüntü kalitesini arttırsam FPS azalır mı yoksa yine aynı değeri mi alırım?
Valorant'ta ekran kartım %40 vs kullanılıyor görüntü kalitesini arttırsam FPS azalır mı yoksa yine aynı değeri mi alırım?
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Şu an daha çok işlemciyi kullanıyor, kaliteyi arttırırsanız ekran kartı kullanımı artacaktır. FPS'de pek bir değişim olacağını sanmıyorum.
Şu an daha çok işlemciyi kullanıyor, kaliteyi arttırırsanız ekran kartı kullanımı artacaktır. FPS'de pek bir değişim olacağını sanmıyorum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 27 Temmuz 2022 #3 Valorant işlemci oyunu. Düşük ayarlar olsun yüksek ayarlar olsun aynı FPS'i alırsın. İşlemcin o kadar fps çizebiliyor yani.
Valorant işlemci oyunu. Düşük ayarlar olsun yüksek ayarlar olsun aynı FPS'i alırsın. İşlemcin o kadar fps çizebiliyor yani.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Temmuz 2022 #4 Eğer darboğaz işlemci tarafında ise görüntü kalitesini artırmak GPU kullanımını artırır ancak darboğaz işlemci tarafında olduğu için FPS çok fazla etkilenmez.
Eğer darboğaz işlemci tarafında ise görüntü kalitesini artırmak GPU kullanımını artırır ancak darboğaz işlemci tarafında olduğu için FPS çok fazla etkilenmez.