wOBUNAGA Kilopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2019 #1 Merhaba arkadaşlar ekran kartım boşta 1303 MHz'de çalışıyor. Nedeni ise büyük ihtimal, dün kayıt defterinden CSD Version'u 100 yapmıştım ve sonradan 0'a aldım ama eski haline dönmedi nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2019
Merhaba arkadaşlar ekran kartım boşta 1303 MHz'de çalışıyor. Nedeni ise büyük ihtimal, dün kayıt defterinden CSD Version'u 100 yapmıştım ve sonradan 0'a aldım ama eski haline dönmedi nasıl düzeltebilirim?
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 14 Mart 2019 #2 Afterburn silip ve ekran kartı sürücünü silip ikisinide yeniden temiz bir kurulum gerçekleştirirsen sıfırlanması gerek ayarların
Afterburn silip ve ekran kartı sürücünü silip ikisinide yeniden temiz bir kurulum gerçekleştirirsen sıfırlanması gerek ayarların
wOBUNAGA Kilopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #3 Silinen üye dedi: Afterburn silip ve ekran kartı sürücünü silip ikisinide yeniden temiz bir kurulum gerçekleştirirsen sıfırlanması gerek ayarların Genişletmek için tıkla... Merhabalar denedim fakat değişen birşey olmadı. Silinen üye dedi: Afterburn silip ve ekran kartı sürücünü silip ikisinide yeniden temiz bir kurulum gerçekleştirirsen sıfırlanması gerek ayarların Genişletmek için tıkla... Core Clock -400 yaptım halde 1303 de takılı kaldı. Dosya Ekleri 2019-03-16 (1).png 192,3 KB · Görüntüleme: 65
Silinen üye dedi: Afterburn silip ve ekran kartı sürücünü silip ikisinide yeniden temiz bir kurulum gerçekleştirirsen sıfırlanması gerek ayarların Genişletmek için tıkla... Merhabalar denedim fakat değişen birşey olmadı. Silinen üye dedi: Afterburn silip ve ekran kartı sürücünü silip ikisinide yeniden temiz bir kurulum gerçekleştirirsen sıfırlanması gerek ayarların Genişletmek için tıkla... Core Clock -400 yaptım halde 1303 de takılı kaldı.