Ekran kartının boştaki kullanımı normal mi?

RX 7800 gibi bir kartı %70 kullandıracak bir program göremedim. Çok garip cidden. Daha tecrübeli arkadaşlar yazsın benim fikrim yok.

RX 7800 gibi bir kartı %70 kullandıracak bir program göremedim. Çok garip cidden. Daha tecrübeli arkadaşlar yazsın benim fikrim yok.

Bir de hocam AMD'nin programında çıkan değer ile görev yöneticinde çıkan değer uyuşmuyor. Görev yöneticinde ortalama yüzde 70 gözükürken AMD'nin programında ortalama yüzde 20 gözüküyor.

Bir de hocam AMD'nin programında çıkan değer ile görev yöneticinde çıkan değer uyuşmuyor. Görev yöneticinde ortalama yüzde 70 gözükürken AMD'nin programında ortalama yüzde 20 gözüküyor.
Hocam kayıt defteri ile falan uğraştınız mı? Görev yöneticisini bozmuş olabilirsiniz belki. Yük altında yüzde kaç kullanıyor denedin mi?

Hocam kayıt defteri ile falan uğraştınız mı? Görev Yöneticisi'ni bozmuş olabilirsiniz belki. Yük altında yüzde kaç kullanıyor bir de denedin mi?

Yük altında yüzde yüz oluyor. Kayıt defteri ile uğraşmayı geçtim, nasıl uğraşıldığını bile bilmiyorum.

Çok fazla virüs programı ile tarattım sorun bulunamadı diyor hepsi. Format atamiyacak kadar çok veriye sahibim. Yok mu çözüm?

Reddit üzerinde şöyle bir yorum buldum dener misin?

Windows ayarlarına gidin --> Oyunlar --> Grafik ayarları (sağ tarafta yukarıda); "donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" (veya bu seçeneğe benzer) seçeneğini DEVRE DIŞI bırakmalı ve sisteminizi yeniden başlatmalısınız.

Bulamadım.

AMD adrenaline'den Yeni çözünürlük oluşturup deneyin. Ayarlar - Ekran - Özel çözünürlükler - Yeni oluştur - Zamanlama standardı - CVT azaltılmış tıklama - Oluştur.

Son düzenleme:
Kesinlikle değil. Arka planda çalışan uygulamalara bakınız. Sıcaklık değeri noş kullanımda hemen hemen normal olsa da kullanım oranı çok yüksek. Bende boş bırakınca genelde %0 kullanım oluyor. Arka planda çalışan uygulamalara göz atın ve sizin yapmadığınız bir şey varsa araştırın.
(Bu arada profil fotoğrafınızı beğendim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…