Uygun fiyata ''Gainward GTX1050 Ti NE5105T018G1-1070F'' Model bir ekran kartı buldum fakat tek fanlı. Mesela 2 fanlı bir ekran kartı ile 1 fanlı ekran kartı arasında ısı harici başka farklar var mı performans etkiler mi?
Soğutma dışında hiçbir fark yok fakat ısınan kart performansını düşüreceği için birkaç FPS fark eder .Kasanıza da bağlı bir durum tabi ki. Aralarındaki fiyat farkı ne kadar? Umarım sıfır almayı düşünmüyorsunuzdur.
Uygun fiyata ''Gainward GTX1050 Ti NE5105T018G1-1070F'' Model bir ekran kartı buldum fakat tek fanlı. Mesela 2 fanlı bir ekran kartı ile 1 fanlı ekran kartı arasında ısı harici başka farklar var mı performans etkiler mi?
Fan sayısı elbette etkilidir. Ancak bulunduğu özellikleri en başta önemli olan. Grafik işlemcisi, bellek miktarı vb durumlar daha önemli bence. Sonuçta boyutu değil işlevi önemli.
Soğutma dışında hiçbir fark yok fakat ısınan kart performansını düşüreceği için birkaç FPS fark eder .Kasanıza da bağlı bir durum tabi ki. Aralarındaki fiyat farkı ne kadar? Umarım sıfır almayı düşünmüyorsunuzdur.
2. El satış sitelerindeki her satıcı güvenli olmuyor ciddi ciddi eminseniz alın çünkü satıcının verdiği fiyat çok düşük. Sorun yoksa linkini atar mısınız? Sahibinden de de çoğu satıcı güvenilir değil. Sahibinden olmasına pek güvenmeyin unutmayın ki ürünleri sahibinden değil sahibindeni 2. El satmak için kullanan kişiler satışa koyuyor.
hocam kargo olayı filan yok zaten eve getirip deneme imkanımda var. Ve birşey farkettim bir tanede 1060 3g var oda aynı tek fanlı ufaklardan, oda 60 euro mesela sanırım tek fanlılar ucuza gidiyor