Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #1 Merhaba, ekrana görüntü gelmiyor sorunun nerede olduğunu nereden anlarım? Ben ekran kartında olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
Merhaba, ekrana görüntü gelmiyor sorunun nerede olduğunu nereden anlarım? Ben ekran kartında olduğunu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 27 Ekim 2020 #11 Düğmeye bastığınızda sistem çalışıyor mu? Televizyona takıp güç geliyor mu, gelmiyor mu emin olur musunuz? Artı 0 Eksi
Düğmeye bastığınızda sistem çalışıyor mu? Televizyona takıp güç geliyor mu, gelmiyor mu emin olur musunuz?
KS KS Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #12 PustiPowerV2 dedi: Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Nerenin fotoğrafını atayım. Kemânkeş- dedi: Düğmeye bastığınızda sistem çalışıyor mu? Televizyona takıp güç geliyor mu, gelmiyor mu emin olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Artı 0 Eksi
PustiPowerV2 dedi: Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Nerenin fotoğrafını atayım. Kemânkeş- dedi: Düğmeye bastığınızda sistem çalışıyor mu? Televizyona takıp güç geliyor mu, gelmiyor mu emin olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Ekim 2020 #13 Ahmet Keleşoğlu dedi: Nerenin fotoğrafını atayım. Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının fotoğraflarını. GÜç girişi takılı haldeyken. Artı 0 Eksi
Ahmet Keleşoğlu dedi: Nerenin fotoğrafını atayım. Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının fotoğraflarını. GÜç girişi takılı haldeyken.
KS KS Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #14 PustiPowerV2 dedi: Ekran kartının fotoğraflarını. Güç girişi takılı haldeyken. Genişletmek için tıkla... Şarjım az olduğu için flash yakamadı m özür dilerim. Merhaba televizyonda denedim farklı bir HDMI kablosuyla sinyal yok diyor. Yani sorun ekran kartıyla mı alakalı? Dosya Ekleri 16038132892781438398398.jpg 172,7 KB · Görüntüleme: 209 Son düzenleme: 27 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
PustiPowerV2 dedi: Ekran kartının fotoğraflarını. Güç girişi takılı haldeyken. Genişletmek için tıkla... Şarjım az olduğu için flash yakamadı m özür dilerim. Merhaba televizyonda denedim farklı bir HDMI kablosuyla sinyal yok diyor. Yani sorun ekran kartıyla mı alakalı?