Ekran kartının çok güç kullanması zararlı mıdır?

Emreex0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ETS 2 oynuyorum, ekran kartı güç kullanımı 115W çıkıyor. PSU kalitesiz, Platoon 550W. Güya 115-120W güç tüketince coil whine yapıyor, sonra geçiyor. Oynarken 90-98W oluyor, en fazla 115W güç tüketiyor. Bu sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartına sahibim seninle bende oyun oynarken 65W görüyor ve yüksek W tüketirse yanmalar ortaya çıkabilir.

Aynı ekran kartına sahibim seninle bende oyun oynarken 65W görüyor ve yüksek W tüketirse yanmalar ortaya çıkabilir.
Benim kartım 190 Watt kullanıyor, havaya uçmam gerekmez mi o zaman? Hele 3090 kullananların bilgisayarı cehenneme döner o halde. Yanlış bilgi vermeyin.

Günümüz bilgisayarlarına manuel müdahale yapmadığın sürece kendi kendine fazladan voltaj almaz. Gerektiği kadar alıyordur. Eğer diyorsan ki PSU yeterli mi ? Güncel bir ekran kartıysa yeterli değil. Bilgisayarında kapanmalar yaşamıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama bilgisayarın en önemli parçası bence PSU her şeyin sağlığı ona bağlı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…