Slasheerr Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Ekran kartının fanından helikopter sesi gibi ses geliyor. Göbeği gevşemiş. Ne yapmalıyım?
Haslenkarag Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 Slasheerr dedi: Ekran kartının fanından helikopter sesi gibi ses geliyor. Göbeği gevşemiş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 2. El mi aldınız?
Slasheerr dedi: Ekran kartının fanından helikopter sesi gibi ses geliyor. Göbeği gevşemiş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 2. El mi aldınız?
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 28 Nisan 2021 #3 Yağla geçer, 1 milyonuclarda olurdu önceden. Elektriği iletmeyen makine yağı lazım sana. Yağlarsan düzelir.
Yağla geçer, 1 milyonuclarda olurdu önceden. Elektriği iletmeyen makine yağı lazım sana. Yağlarsan düzelir.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 28 Nisan 2021 #4 Slasheerr dedi: Ekran kartının fanından helikopter sesi gibi ses geliyor. Göbeği gevşemiş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ne?
Slasheerr dedi: Ekran kartının fanından helikopter sesi gibi ses geliyor. Göbeği gevşemiş. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ne?
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 28 Nisan 2021 #5 RinDoChi dedi: Yağla geçer, 1 milyonuclarda olurdu önceden. Elektriği iletmeyen makine yağı lazım sana. Yağlarsan düzelir. Genişletmek için tıkla... Gres yağı da olur mu? Merakımdan soruyorum.
RinDoChi dedi: Yağla geçer, 1 milyonuclarda olurdu önceden. Elektriği iletmeyen makine yağı lazım sana. Yağlarsan düzelir. Genişletmek için tıkla... Gres yağı da olur mu? Merakımdan soruyorum.
boranemre Decapat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 357 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #6 EmrahGK dedi: Gres yağı da olur mu? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır o elektrik iletir kısa devre olur.
EmrahGK dedi: Gres yağı da olur mu? Merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır o elektrik iletir kısa devre olur.
Slasheerr Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #7 Haslenkarag dedi: 2. El mi aldınız? Genişletmek için tıkla... hayır 0 ama eski baya amd radeon 6570 Profesör01 dedi: Hocam ekran kartınız ne? Genişletmek için tıkla... amd radeon 6570 RinDoChi dedi: Yağla geçer, 1 milyonuclarda olurdu önceden. Elektriği iletmeyen makine yağı lazım sana. Yağlarsan düzelir. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcıya götürdüm fanın göbeği gevşemiş dedi yağladı ama geçmedi
Haslenkarag dedi: 2. El mi aldınız? Genişletmek için tıkla... hayır 0 ama eski baya amd radeon 6570 Profesör01 dedi: Hocam ekran kartınız ne? Genişletmek için tıkla... amd radeon 6570 RinDoChi dedi: Yağla geçer, 1 milyonuclarda olurdu önceden. Elektriği iletmeyen makine yağı lazım sana. Yağlarsan düzelir. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcıya götürdüm fanın göbeği gevşemiş dedi yağladı ama geçmedi