Ekran kartının dayanabileceği maksimum sıcaklık

Hocam haklısınız ama HD 4000 ile neredeyse hiçbir oyunu düzgün oynayamıyorum yani bana bir zararı yok fırınlamanın, şu an yeni kart alma durumum da yok.

Normalde bir kere fırınlarsın eğer ısı ile kendine gelecek bir ortam varsa gelir ama geçicidir bu ömür. 1 sene kullanan da olur 1 ay da. En fazla ikinci fırınlamayı kaldırır ama ömrü ilkinden çok daha kısadır. Üst üste fırınlayarak ölü kart hayata dönmez.

Yedek parça niyetine sat birşeyler veren olur.

sorunun gpu'dan olduğuna emin misiniz peki? belki anakarttaki yuvada bir sıkıntı vardır.
Eminim hocam.2 anakart değiştirdim desteklemiyor diye bozulup fırınladığımda sorun çıkmıyor.

Hocam bu kadar zahmete ve riske girmek yerine en baştan 0 ekran kartı alıp sorunsuzca kullanabilirdiniz.

Hocam bu kadar zahmete girmek yerine en baştan 0 ekran kartı alıp sorunsuzca kullanabilirdiniz.

Hocam normalde kartin sorunu 2 görüntü portunun sorunlu sadece DVI portunun çalışıyor olmasıydı. Bana geldiğinde kartın sadece fanları dönüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…