Arda.66 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #21 Things dedi: Normal gözüküyor Voltaj değerleriyle fazla oynamadığın sürece bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey ellemeyeceğim sizin dediğiniz ayarları yaptım derecesini oyunda nasıl göreceğim?
Things dedi: Normal gözüküyor Voltaj değerleriyle fazla oynamadığın sürece bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey ellemeyeceğim sizin dediğiniz ayarları yaptım derecesini oyunda nasıl göreceğim?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 2 Mart 2021 #22 Arda.66 dedi: Hiçbir şey ellemeyeceğim sizin dediğiniz ayarları yaptım derecesini oyunda nasıl göreceğim? Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarlarında Afterburner (ve RivaTuner) Arkada çalışırken ekranın sol üst kenarında görünmesi gerekiyor.
Arda.66 dedi: Hiçbir şey ellemeyeceğim sizin dediğiniz ayarları yaptım derecesini oyunda nasıl göreceğim? Genişletmek için tıkla... Otomatik ayarlarında Afterburner (ve RivaTuner) Arkada çalışırken ekranın sol üst kenarında görünmesi gerekiyor.
Arda.66 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #23 Things dedi: Otomatik ayarlarında Afterburner (ve RivaTunerEki Görüntüle 902826) Arkada çalışırken ekranın sol üst kenarında görünmesi gerekiyor. Eki Görüntüle 902828 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkürler Allaha Emanet olun
Things dedi: Otomatik ayarlarında Afterburner (ve RivaTunerEki Görüntüle 902826) Arkada çalışırken ekranın sol üst kenarında görünmesi gerekiyor. Eki Görüntüle 902828 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkürler Allaha Emanet olun