Swenzy0550
Centipat
Daha fazla
Bilgisayari kapattim, geri actigimda gece ısıgının olmadıgını gördüm. Baktim ayarlardan acikti,kapa ac yaptim düzelmedi ve bilgisayar kasiyordu. Aç kapa yaptim düzelmedi, görüntü ayarlarindan bakmak isterken gözüm bir yere takildi. Ekran kartim görüntü ayarlarinda gözükmüyordu, Hz'de bilinmiyor yaziyordu. Aygıt Yöneticisi'nden baktigimda ise ekran kartim devre dısı gözüküyordu, etkinlestirdim sürücüler kurulu olmadıgından dolayı düzgün calismiyor yaziyordu. Sürücüler kurmustum, AMD'nin uygulamasından bakmak istedigimde giremedim, bende galiba bir sorun oldu deyip sil yükle yaptim, düzeldi. Her şey düzeldi sandim sonrasında monitör dondu, arkadaki sesler geliyor ama monitör donuktu. Kapa aç yaptim monitörü siyah ekran oldu. PC'yi kapa ac yaptim yine eskisi gibi ekran karti gözükmüyordu bilgisayari sıfırlamak geldi aklima sifirladim. Sürücüleri kurdum şu an kurulu ekran kartim gözüküyor, bir daha olacak diye korkuyorum. Fotoğraflari asagi bırakacağım, baska bir fotoğraf lazim olursa sorun varsa atarim. Yardim ederseniz sevinirim, altta cevaplarinizi bekliyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: