CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 3 Temmuz 2019 #11 Bütün kasalar için hariçten dikey konumlandırma aracı gerekir. Önerilenlere ek olarak dikey ekran kartı takabileceğin hesaplı Zalman N3 var. Zalman N3 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bütün kasalar için hariçten dikey konumlandırma aracı gerekir. Önerilenlere ek olarak dikey ekran kartı takabileceğin hesaplı Zalman N3 var. Zalman N3 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Temmuz 2019 #12 Bu kasalar hep 500-800 lira arasında satılıyor. Ek olarak şöyle bir kasa buldum. Thermaltake View 27 Panoramik Cam Pencereli USB 3.0 Midi Tower Kasa | ITOPYA Sizce nasıldır? Zalman'ın kasası çok ucuzmuş fakat kablolama konusunda zalmana güvenmiyorum.
Bu kasalar hep 500-800 lira arasında satılıyor. Ek olarak şöyle bir kasa buldum. Thermaltake View 27 Panoramik Cam Pencereli USB 3.0 Midi Tower Kasa | ITOPYA Sizce nasıldır? Zalman'ın kasası çok ucuzmuş fakat kablolama konusunda zalmana güvenmiyorum.
Metehan Atik Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 75 3 Temmuz 2019 #13 buzdolabi102 dedi: Bu kasalar hep 500-800 lira arasında satılıyor. Ek olarak şöyle bir kasa buldum. Thermaltake View 27 Panoramik Cam Pencereli USB 3.0 Midi Tower Kasa | ITOPYA Sizce nasıldır? Zalman'ın kasası çok ucuzmuş fakat kablolama konusunda zalmana güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kasada kullanabilmek için cooler master ın standını almak zorundasınız o da 350 tl civarı itopya da
buzdolabi102 dedi: Bu kasalar hep 500-800 lira arasında satılıyor. Ek olarak şöyle bir kasa buldum. Thermaltake View 27 Panoramik Cam Pencereli USB 3.0 Midi Tower Kasa | ITOPYA Sizce nasıldır? Zalman'ın kasası çok ucuzmuş fakat kablolama konusunda zalmana güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kasada kullanabilmek için cooler master ın standını almak zorundasınız o da 350 tl civarı itopya da
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Temmuz 2019 #14 Ona gerek yok. bir kablo iş görüyor. Thermaltake PCI-e X16 Riser Cable | ITOPYA