Ekran kartının dönmemesi normal mi?

Yeni GPU'lar belirli bir sıcaklığın üstünde dönmeye başlar (fanlar). Bir konu daha açmıştınız Power butonuyla ilgili. Anlıyorum ilk defa almışsınız bende sizin gibi olurum yeni bir ürün alınca :D
Teşekkürler hocam sizi anlayan birinin olması güzel. Power butonu ise çalışmaya devam ettikçe sanırım sorun yok.

Ekran kartı nasıl dönebilir ki, anakartta PCI yuvasına takıyorsun sabit duruyor?
Zero RPM'li yeni kartların çoğu belirli bir derecenin üstünde döner.

Başlığı ilk gördüğümde bende şaşırdım hadi arkadaş yanlış yazmış moderatördemi okumadan paso onaylıyor
Benim de kafam karıştı. "Fanlar döndü, ışığı yandı ama ekran kartı hiç dönmedi" yazmış konu sahibi, burada derdi fanlar değilmiş sanki ekran kartının kendisi dönmeliymiş gibi bir anlam çıkıyor.
Hocam ilk kez böyle bir masaüstü sistem aldım yanlış yazmışım kusura bakmayın. Demek istediğim kasanın fanları dönerken ekran kartının fanlarının hiç dönmemesi idi ama sanırım normal bir durummuş.

Hocam ilk kez böyle bir masaüstü sistem aldım yanlış yazmışım kusura bakmayın. Demek istediğim kasanın fanları dönerken ekran kartının fanlarının hiç dönmemesi idi ama sanırım normal bir durummuş.

O normal. Kasa fanları her zaman döner, ekran kartı ise Zero RPM özelliğine sahipse belli bir sıcaklığa ulaşmadan dönmez.

İlk açılışta ise tüm fanlar Windows ekranı gelene kadar kısa süreliğine döner.

O normal. Kasa fanları her zaman döner, ekran kartı ise Zero RPM özelliğine sahipse belli bir sıcaklığa ulaşmadan dönmez.

İlk açılışta ise tüm fanlar Windows ekranı gelene kadar kısa süreliğine döner.
Teşekkürler hocam anladım. Bilmediğim çok şey var bazen doğal olarak yanlış yazabiliyorum kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı