Ekran kartının doğru takıldığından emin olmak

makarovvvv

Hectopat
Bugün toplama PC elime ulaştı. Ekran kartını takmadan yolluyorlar bildiğiniz üzere. Ben de videolardan yardım alarak taktım ama doğru taktığımı düşünsem de ilk kez yaptığım için emin olamıyorum çünkü izlediğim videolarda kasaya sonradan ufak bir parça takılıyorlar kapak tarzında. Ben o parçaların nereye takılacağını bulamadım. Vidaladım ama parçalar boşta kaldı. Gerçi bahsettiğim parçaların kasaya ait olup olmadığını da anlayamıyorum. Görsellere koyduğum parçalar 2 tane ekran kartını taktım. PC'nin startını verdim. Aygıt yöneticisinde görülüyor her şey sıkıntısız gibi duruyor buna nasıl emin olabilirim? Görsellere ekran kartının takılmış halini ve kalan parçaları koydu. Bunun dışında kasanın içinden tırrrrr şeklinde çok ufak bir fan sesi geliyor. Dönme sesi gelmesi normal mi o sesin sadece odaklanınca duyuluyor. Onun dışında gürültülü değil. Bu arada kasanın markası kasanın markası Frisby FC-9315G.

Dosya Ekleri

• image2.jpg
    image2.jpg
    275,1 KB · Görüntüleme: 108
  • image0.jpg
    image0.jpg
    255,1 KB · Görüntüleme: 98
  • image0 (1).jpg
    image0 (1).jpg
    282,4 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam. Sıkıntı yok.

Kartınız montaj kurallarına uygun doğru monte etmişsiniz.

Parçalar ise büyük ve l biçimde olan PCI plaka kapağı ekran kartının vidalarını sıkmadan önce onu vida sıktığınız yerin üstüne takıp vidayı l parçanın üzerine sıkmanız gerekli... Diğer parça ise PCI slotunun kapağı o ekran katını takabilmek için çıkarılır ve bir daha takılmaz.

Sıkıntı yok; o parçaları siz kasadan çıkırdınız; zaten ekran kartını takmak için çıkarmanız gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı